Bolius

Gulvafslibning Amager

Gulvet er noget af det, der bliver brugt allermest i boligen og slidt allermest på. Men det får sjældent den opmærksomhed, som det burde få. Er dit gulv slidt, misfarvet eller malet?

Så ring til os og få et uforpligtende og gratis tilbud på en gulvafslibning. Både under arbejdet, men også efter vi er færdige med det, skal dit gulv nok få den opmærksomhed, det fortjener.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvafslibning Amager – Gulvslibning af slidte, malede og olierede trægulve

Vores arbejde er kendetegnet af kvalitet og dygtighed både i vores møde med kunderne og vores behandling af trægulve. Vi ønsker at lette besværet for dig så meget som muligt og vil gerne tage dine ønsker for det endelig resultat og tidsanvisninger med i overvejelserne, når vi giver dig et gratis tilbud på gulvafslibningen.

Når man lige flytter ind i et nyt hjem, er det ikke alle ting, der er, som man gerne vil have det – dette gælder især gulvene. Vi hjælper rigtig mange kunder med at istandsætte gulvene i deres nyindkøbte hjem. Vi hjælper også til i køkkenet, hvis køkkenbordet er olieret i en anden olie, end den man ønsker. Og vi kan fjerne malingen og slibe trappetrinene, hvis de lige har fået én gang for meget maling til din smag.

Vi elsker naturligheden i et træ, der er blevet slebet ned, så det igen er lyst, råt og glat. Så er der igen mulighed for, at det kan få en ny slags olie eller sæbebehandling. Det lyse og naturlige træ står især godt ind i nordiske og skandinaviske hjem, hvor der er fokus på hygge, enkelthed, og hvor naturen er i samspil med indretningen. Vi hjælper dig med at komme ned til træets unikke naturlighed igen for på ny at udnytte dets fulde potentiale.

Professionel gulvafslibning på Amager – Vi ved, hvad vi gør

Nogle vælger at forsøge selv at slibe deres gulve ned, fordi de tænker, at det er mindre besvær og koster færre penge. Men gulvslibning kan ikke gøres med sandpapir – uanset hvor tålmodig man er. Gulvslibning kræver ordentligt og professionelt udstyr, som hurtigt kan gå i stykker, hvis ikke man rigtig ved, hvad man gør.

Derfor kan det tit svare sig på alle leder og kanter at hyre professionelle til at slibe ens gulv. Så slipper man for besværet og tabte penge. I stedet får man en gulvafslibning, der er lavet af dygtige håndværkere med det rigtige udstyr. Vi sikrer, at gulvet ser fejlfrit og ensformigt ud, når vi er færdige.

Gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Amager

Hvis du stadig er i tvivl, så ring til os og lad os aftale at mødes. Vi får lov at se dit gulvs nuværende tilstand, og du kan fortælle os, hvordan du ønsker, det skal se ud. Så giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Så kan du altid bestemme dig derfra, hvad du ønsker at gøre. Tilbuddet er gratis, så der er intet at tabe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1602 IMG_1606

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba