Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85

3114 4040 cahba@cahba.dk

Gulvafslibning på Amager?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Bolius
1

Gør drøm til virkelighed, kontakt Cahba!

Vi er i den heldige kategori, at vi ELSKER vores arbejde, så derfor vil vi gerne høre om din ‘opgave’.

Er det gulvet, bordpladen, trappen eller terrassen, du ønsker rådgivning omkring?

Ved du lige præcis, hvordan du får din opgave til at ligne det, du drømmer om?

2

Vi kommer GRATIS ud
og vurderer din opgave

Vi må selvfølgelig se opgaven inden, at vi afgiver et tilbud. Så har vi også mulighed for at tale sammen om, hvilke efterbehandlinger der passer til netop din træsort.

Yderligere er det vigtigt for alle parter, at den tid du har tænkt, at sætte af til projektet, også passer med den tid, som vi kan gøre det på.

Det er selvfølgelig ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

3

Du modtager et
uforpligtende tilbud

Når vi har set på opgaven og talt sammen om dine ønsker og forventninger til det færdige resultat, så er vi klar til at sende dig et tilbud.

Det er igen ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

Gulvafslibning på Amager

Gulvet er noget af det, der bliver brugt allermest i boligen og slidt allermest på. Men det får sjældent den opmærksomhed, som det burde få. Er dit gulv slidt, misfarvet eller malet?

Så ring til os og få et uforpligtende og gratis tilbud på en gulvafslibning. Både under arbejdet, men også efter vi er færdige med det, skal dit gulv nok få den opmærksomhed, det fortjener.

Vores arbejde er kendetegnet af kvalitet og dygtighed både i vores møde med kunderne og vores behandling af trægulve. Vi ønsker at lette besværet for dig så meget som muligt og vil gerne tage dine ønsker for det endelig resultat og tidsanvisninger med i overvejelserne, når vi giver dig et gratis tilbud på gulvafslibningen.

Gulvafslibning Amager – Gulvslibning af slidte, malede og olierede trægulve

Når man lige flytter ind i et nyt hjem, er det ikke alle ting, der er, som man gerne vil have det – dette gælder især gulvene. Vi hjælper rigtig mange kunder med at istandsætte gulvene i deres nyindkøbte hjem. Vi hjælper også til i køkkenet, hvis køkkenbordet er olieret i en anden olie, end den man ønsker. Og vi kan fjerne malingen og slibe trappetrinene, hvis de lige har fået én gang for meget maling til din smag.

Vi elsker naturligheden i et træ, der er blevet slebet ned, så det igen er lyst, råt og glat. Så er der igen mulighed for, at det kan få en ny slags olie eller sæbebehandling. Det lyse og naturlige træ står især godt ind i nordiske og skandinaviske hjem, hvor der er fokus på hygge, enkelthed, og hvor naturen er i samspil med indretningen. Vi hjælper dig med at komme ned til træets unikke naturlighed igen for på ny at udnytte dets fulde potentiale.

Professionel gulvafslibning på Amager – Vi ved, hvad vi gør

Nogle vælger at forsøge selv at slibe deres gulve ned, fordi de tænker, at det er mindre besvær og koster færre penge. Men gulvslibning kan ikke gøres med sandpapir – uanset hvor tålmodig man er. Gulvslibning kræver ordentligt og professionelt udstyr, som hurtigt kan gå i stykker, hvis ikke man rigtig ved, hvad man gør.

Derfor kan det tit svare sig på alle leder og kanter at hyre professionelle til at slibe ens gulv. Så slipper man for besværet og tabte penge. I stedet får man en gulvafslibning, der er lavet af dygtige håndværkere med det rigtige udstyr. Vi sikrer, at gulvet ser fejlfrit og ensformigt ud, når vi er færdige.

Gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Amager

Hvis du stadig er i tvivl, så ring til os og lad os aftale at mødes. Vi får lov at se dit gulvs nuværende tilstand, og du kan fortælle os, hvordan du ønsker, det skal se ud. Så giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud. Så kan du altid bestemme dig derfra, hvad du ønsker at gøre. Tilbuddet er gratis, så der er intet at tabe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Et udpluk af tidligere projekter

gulvafslibning - før og efter
gulvafslibning før og efter
trapper gulvafslibning
gulvafslibning tilbud
bedste gulvafslibning
køkken afslibning
Ikon

Hvem, Hvad, Hvor
med Cahba

Cahba er et mindre dansk gulvsliberfirma, som ganske enkelt E L S K E R træ, og dem man elsker bør man behandle bedst muligt.

Derfor arbejder vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter og maskiner af bedste kvalitet og vi lægger meget tid i vores opgaver.

Vores medarbejdere har høj faglighed, stor erfaring og E L S K E R at bringe glød og liv tilbage i tilsyneladende færdigt træ.

Vi flytter os på hele Sjælland!

Ikon

Kvaliteten og resultatet
er i fokus

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om.

Vi går op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet.

Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Ikon

Alt samlet
et sted

Ofte er en træ afslibning ikke den eneste opgave, som skal løses på samme tid.

For at DU skal have det så nemt som muligt, tilbyder Cahba selvfølgelig også pakkeløsninger, således at du selv slipper for at rende fra Herodes til Pilatus, for at få organiseret med kvalificerede tømrer, murer, vvs’er, gulvlæggere, tæppe/vinyl/linoleummontører, køkkenmontører, rengøringsfirmaer, elektrikere og malere.

ALLE vores samarbejdspartnere har selvfølgelig samme høje kvalitetssans og standard som vi!

Gulvafslibning på Amager?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Ikon

Få en professionel
gulvafslibning

En gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat, ved at lade os komme til.

Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Ikon

Den passionerede
gulvsliber

Er du stadig i tvivl, så …

Vi er vilde med træ, og E L S K E R at få træets struktur frem, således det præsenteres fra sin smukkeste side.

Vores absolut yndlingsopgave, er at bringe akkurat dette tilbage i træværk der er blevet malet …

Vi tilbyder derfor heller ALDRIG at male træ!

Ikon

Uden dråber,
intet hav

Bæredygtighed er vigtig for os alle.
Cahba’s bidrag til dette er, at vi arbejder med produkter som passer på miljøet.

Ej heller, er vores produkter giftige, for hverken dig eller os!