Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Ballerup

Foretrækker du at støtte det lokale handelsliv i og omkring din by, så har du det nok ligesådan, når det det gælder lokale håndværkere.

Brug de dygtige fagfolk fra Cahba, din lokale gulvafsliber i Ballerup, når du skal have foretaget den flotteste gulvafslibning.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Hvorfor skal gulve slibes?

Dine gulve fortjener at blive afslebet, hvis de er mere eller mindre slidte. Hvis de er meget nedslidte, er blevet ferniseret eller er ret skæve, så må der en gulvafhøvling til. Den opgave kan Cahba selvfølgelig også klare.

Hvis de er mindre slidte, fordi det bare er længe siden, de sidst er blevet slebet, så kan en gulvafslibning være nok.

Efter en professionel gulvslibning kommer dit trægulv virkelig til sin ret. Det genvinder sin naturlige glød, kommer til at dufte af træ og til at præge hele rummets look på den allerbedste vis.

Hvad er prisen på gulvafslibning?

Det er ret svært at svare entydigt på. Det kommer an på flere ting. For det ene kommer det an på, hvor stort rummet er. For det andet kommer det an på, hvor slidt dit gulv er. Endelig kommer det også an på, hvilken efterbehandling du vælger.

Kontakt din lokale fagmand for en rigtig god pris.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1601 IMG_1608

“Tak for en fantastisk håndværkeroplevelse. Jens var professionel til fingerspidserne og Stinne på kontoret klarede alle mine fumlerier omkring betaling, med den største tjenstvillighed.
Mit nye bord ligner en million, og jeg har fået olie og vejledning til de næste 100 år.
En håndværker “i hånden” er guld værd for os, som ikke har de evner. Men en troværdig og åben kommunikation omkring hele processen fra alle i firmaet gør brugere trygge. Tak til jer for godt arbejde!”

Med venlig hilsen

Lone Birch

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu