Bolius

Gulvafslibning Ballerup

Leder du efter gulvafslibning i eller omkring Ballerup? Så kan Cahba.DK hjælpe dig. Hvis dine gulve, din terrasse eller trappe er blevet slidte og triste at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå som nye igen. En gulvafslibning kan ændre looket så meget, at dine gæster vil tro, at du har fået lagt nye gulve. Cahba.DK kan hjælpe dig med en gulvafslibning i Ballerup og omegn.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvet har indflydelse på helhedsindtrykket af rummet

De fleste personer er ikke klar over det, men et gulv har afgørende betydning for oplevelsen af et rum. Er gulvet trist, slidt og mat, bliver helhedsindtrykket af rummet det også. Hvis gulvet endda er ujævnt eller har dybe slidmærker, vil oplevelsen af både inventar og lokale også blive mærket af det.

Er der kun få overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers stadig ser pænt ud, så er en finpudsning nok, da den kun “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

Gulvafslibning skaber liv i hjemmet

De fleste gulve af træ kan afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne – og det er heldigt for dig. Det skaber nemlig nyt liv i hele rummet – både for gulvet og for dig. Her er det væsentligt, at du får lavet en passende efterbehandling.

Synes du for eksempel at lokalet er blevet for mørkt og trist, vil en gulvafslibning bringe det rå træ-look til syne igen. Hvis du vælger at efterbehandle træet med klar lak eller lys olie, får hele lokalet et helt nyt look og et mere indbydende og lækkert udtryk. Det giver liv og energi til rummet og fjerner det gamle, slidte look.

Professionel gulvafslibning er det sikre valg

Professionel gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Det er muligt at leje maskinerne hos det lokale byggemarked i Ballerup og omegn, men hvis du vælger en professionel gulvbehandler, er du sikker på du får et ordentligt stykke arbejde leveret.

Cahba.DK har mange års erfaring og kender til alle de udfordringer, du kan komme ud for i forbindelse med afslibning af dit gulv. Samtidig slipper du for selv at skulle lave det hårde arbejde, og du kommer også til at undgå at skulle erstatte de skader, der kan forekomme på maskinerne, når de bliver styret af folk uden professionel erfaring.

Gulvafslibning er altid forskellig

Gulvafslibning er altid forskellig. Selvom to tilsyneladende ens gulve kan være lavet af de samme materialer og være behandlet med den samme efterbehandling, så vil det videre arbejde med dem aldrig være ens. Hver enkelt gulvbehandling vil være unik. Derfor vil hver enkelt pris også variere fra opgave til opgave. Vi mener nemlig ikke, at man kan sætte en fast pris på noget så individuelt som gulve. I stedet laver vi en individuel vurdering af dit gulv, så vi er sikre på, at du får den service, du fortjener.

Tilbud på gulvafslibning i Ballerup

Vi giver et tilbud baseret på vores besøg hos dig. Og det koster dig absolut intet andet end din tid. Hvis du bor i Ballerup eller omegn, skal du blot ringe til os, og så kommer vi på besøg. Det mener vi er den service, du fortjener. På den måde sikrer vi, at vi kan levere ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også at vi kan levere den bedste løsning, som du bliver glad for i mange år frem.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1601 IMG_1608

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba