Bolius

Gulvafslibning Birkerød

Trænger dine trætte og slidte gulve til en kærlig hånd så lad os hos Cahba.DK slibe dem for dig. En gulvafslibning kan gøre en verden til forskel. Ikke kun for gulvets udtryk mens for hele rummets.

Gulve kan ikke undgå af slides med årene, fordi de bliver brugt og udsat for belastning hver evig eneste dag. Hvis du er interesseret i en gulvafslibning i Birkerød så kontakt os her hos Cahba.DK og vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Dine slidte gulve kan reddes med gulvafslibning

Slidte og ujævne gulve er bestemt ingen grund til at kassere dine gamle gulve. Dit hus i Birkerød indeholder måske mange gamle gulve, som du er fristet til at brække op og smide ud, men det er ikke den eneste løsning. Det er desuden heller ikke den nemmeste løsning. Gulvafslibning er derimod en løsning, som kræver langt mindre end at skifte hele gulvet. Ofte er det kun det øverste lag af gulvet, som er slidt og trænger til at blive fornyet.

Mange gulve er behandlet med lak eller anden overfladebehandling, og hvis det kun er overfladiske ridser og ujævnheder i lakken, kan en overflade slibning af dine gulve faktisk være nok, til at gøre hele forskellen. Hvis dine gulve derimod er mere ujævne og meget slidte, vil en dybere afslibning være nødvendig. Men begge gulves stand kan sagtens reddes og forvandles til nye gulve igen. Når vi har slebet dine gulve ned, behandler vi dem, så de får lige præcis det udtryk, du ønsker, og som vi i fællesskab har aftalt.

Professionalitet og din tilfredshed

Vi er professionelle gulvslibere. Vi går til vores arbejde og dine gulve med stor professionalitet og ikke mindst mange års erfaring. Vi kender vores maskiner og redskaber ud og ind, og derfor kan vi skabe lige præcis det resultat, som du ønsker. Din og vores kunders tilfredshed er yderst vigtig for os, og derfor snakker vi altid med den enkelte kunde om ønsker til behandling og det færdige udtryk i gulvet.

Et gratis og uforpligtende tilbud

Inden du vælger, om du vil have en gulvafslibning i Birkerød, så kommer vi hellere end gerne hjem til dig og kigger på dine gulve. Det gør vi for, at vi kan give dig et gratis men også uforpligtende tilbud på den behandling, vi vil anbefale til netop dine gulve. Så kan du overveje og kigge på tilbuddet i ro og mag, inden du beslutter dig for, om vi skal give dine gulve en slibning og grundig efterbehandling.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

40-ref01 40-ref02

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba