Bolius

Gulvafslibning Dragør

Dragør er en hyggelig og fin by, så hvorfor skal dine slidte gulve ikke også være fine igen? Vi står altid klar parat til at hjælpe dig med at få slebet dine gulve i Dragør. Hvis dine gulve trænger til en kærlig hånd, fordi det enten er slidt eller malet så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Dragør.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

De gamle gulve forvandles til nye

Det er et stor og ikke mindst dyrt projekt at brække gulv op for derefter at lægge et nyt. Hvis du har trægulve, som du er træt af og overvejer at skifte ud så overvej en gulvafslibning af dem, inden du begynder at brække det hele op. Gamle og slidte gulve fejler i rigtig mange tilfælde intet. De er trætte og slidte på overfladen, men lige derunder gemmer sig et helt nyt gulv, som du kan give det udtryk, du ønsker i dit hjem i Dragør.

Gulves udtryk betyder meget for, hvordan vi opfatter rum og hjem, og derfor er det bestemt heller ikke uvæsentligt, hvis du er træt af dine nuværende gulve. Men der er heller ingen grund til at gøre projekt ‘nye gulve’ til et større projekt, end det er.

Vi er et hold af professionelle og yderst erfarne gulvafslibere, som vil gøre alt for at give dine gulve en grundig slibning og behandling, så de lever op til dine drømme og ønsker. Dine trætte og ujævne gulve kan i mange tilfælde få lige præcis det udtryk og den stil, du drømmer om.

Trægulve og natur generelt er et klassisk element i den skandinaviske indretningsstil, og derfor må du endelig ikke kassere dine gamle trægulve. De kan give varme og hygge i dit hjem, også selvom de trænger til en kærlig hånd. Når dine gulve er blevet slebet ned, er de igen klar til at modtage behandling, så de igen kan fremstå nye og glatte.

Kontakt os om gulvafslibning Dragør

Hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for din trægulve så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver altid et ganske gratis og uforpligtende tilbud på en behandling af dine gulve. For os er kvalitet i højsæde, og derfor vil vi altid komme hjem til dig i Dragør og kigge på dine gulve, inden vi giver dig et tilbud. Dine ønsker er afgørende for, hvordan vi behandler dine gulve, men fælles for alle er, at vi er professionelle gulvslibere, som ved alt om trægulve og behandling af dem.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1730 IMG_1760

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba