Bolius

Gulvafslibning Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg, og trænger dine gulve til at blive slebet, så de kan blive flotte igen? Gulve er hver dag udsat for en belastning, og det kan ikke undgås, at de med tiden vil blive slidte. Men det er der heldigvis råd for. Gulvafslibning kan få dine gamle og slidte gulve til at se nye og friske ud igen.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Få træets naturlighed frem med gulvafslibning

Hos Cahba.DK elsker vi, når træ får lov til at fremstå naturligt. Træ er et naturligt materiale, og derfor er det også super elegant og holdbart som gulve. Hvis du netop er flyttet ind i et nyt hus på Frederiksberg, men ikke er helt tilfreds med gulvenes stand eller udtryk for den sags skyld, så kan en gang professionel gulvafslibning gøre en verden til forskel. Det kan være gulvet generelt er slidt eller ridset, men det kan også have deciderede ujævnheder. Det kan en professionel gulvafslibning rette op på.

  • Find mere information om gulvafslibning her

Vi kan få træets naturlighed frem i dine slidte gulve, og vi er eksperter i, hvordan lige præcis dit gulv skal behandles på den bedste måde. Vi ved, hvor stor betydning gulve har for dit samlede indtryk af et rum, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med gulvafslibning på Frederiksberg.

Gulvafslibning handler ikke kun om at udjævne ridser og slitage men også om rummets udtryk. Her har den overfladebehandling, som gulvet får også en stor betydning. Vi sikrer, at du får det udtryk i dine gulve, som du ønsker, og derfor vejleder vi altid til, hvilken behandling gulvet skal have, efter det er blevet slebet.

Erfarne og professionelle medarbejder

Du kan godt slibe dine gulve selv, men du vil altid få det bedste, mest ensartede og jævne resultatet ved at lade professionelle stå for din gulvafslibning på Frederiksberg. Vores medarbejdere har mange års erfaring med gulvafslibning, og de kender maskiner og træbehandlinger som deres egen bukselomme. Vi har altid en dialog med vores kunder, inden vi går igang, så vi sikrer det bedste resultat for dig.

Tilbud på gulvafslibning Frederiksberg

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores gulvafslibning på Frederiksberg så lad os tage et kig på dine gulve. Det er ganske gratis for dig at få et tilbud på at få slebet dine gulve, du skal blot lukke os ind, så vi kan kigge på de gulve, det drejer sig om. Du kan fortælle os, hvad du ønsker for dine gulve, og så giver vi dig et ganske gratis og uforpligtende tilbud.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1730 IMG_1760

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba