Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85

71729985 cahba@cahba.dk

Gulvafslibning i Frederiksberg?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Bolius
1

Gør drøm til virkelighed, kontakt Cahba!

Vi er i den heldige kategori, at vi ELSKER vores arbejde, så derfor vil vi gerne høre om din ‘opgave’.

Er det gulvet, bordpladen, trappen eller terrassen, du ønsker rådgivning omkring?

Ved du lige præcis, hvordan du får din opgave til at ligne det, du drømmer om?

2

Vi kommer GRATIS ud
og vurderer din opgave

Vi må selvfølgelig se opgaven inden, at vi afgiver et tilbud. Så har vi også mulighed for at tale sammen om, hvilke efterbehandlinger der passer til netop din træsort.

Yderligere er det vigtigt for alle parter, at den tid du har tænkt, at sætte af til projektet, også passer med den tid, som vi kan gøre det på.

Det er selvfølgelig ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

3

Du modtager et
uforpligtende tilbud

Når vi har set på opgaven og talt sammen om dine ønsker og forventninger til det færdige resultat, så er vi klar til at sende dig et tilbud.

Det er igen ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

Gulvafslibning i Frederiksberg

Er dit køkkengulv blevet slidt og nusset at se på, efter mage års vaden frem og tilbage og madrester på gulvet? Eller er det udendørs terrassegulv blevet medtaget af det hårde vind og vejr gennem årenes løb? Så frygt ej at løbet er kørt.

For en gulvslibning, udført af vores dygtige medarbejdere, kan føre til resultater af gulve, så de bliver så gode som nye. Med en slibning af dit gulv, får du udseendemæssigt et helt nyt gulv, men betaler langt fra, hvad et nyt gulv ville koste.

Er du bosat på Frederiksberg eller omegn er vi hos Cahba altid kun et kort telefonopkald væk fra dig.

Stor forandring for dig, der ønsker gulvafslibning på Frederiksberg

Det kan godt være svært at forestille sig, hvordan dit gamle gulv skal komme til at brillere igen. Måske går du allerede og overvejer, hvilken type gulv du skal have lagt i stedet. Det er dog værd at huske på, at selv de grimmeste og mest slidte gulve, kan få helt nyt liv igen.

Hvis du vælger at få slebet dit gulv ned, frem for at få lagt et nyt, vil vi hos Cahba beregne en pris til netop dit gulv. Du kan ganske uforpligtende og gratis få en af os på besøg til at vurdere, hvad dit gulv har brug for af behandling, og hvad det vil koste med en gulvafslibning på Frederiksberg.

Først når vi har set typen og standen af dit gulv, har vi mulighed for at vurdere, hvad gulvafslibningen vil komme til at koste for dig.

Helt generelt er det langt billiger at få slebet dit gulv, frem for at få lagt et nyt plankegulv. Afhængig af typen af planker, kan et nyt gulv snildt komme til at koste 10 gange så meget, som en gulvafslibning af dit nuværende gulv.

Kan dit plankegulv slibes ned?

Hos os er vi specialiseret i gulvslibning af alverdens typer af gulve. Der er altså ikke nogen grænser for, hvilke typer af trægulve, vi ikke kan slibe.

Nogle gulve er naturligvis mere omfattende at få slebet ned, end andre. Når vi skal vurdere, hvad en gulvafslibning på Frederiksberg vil koste, kigger vi på, hvor slidt eller skadet gulvet er. Er der eksempelvis dybe ridser eller store skjolder i gulvet, kan det kræve mere arbejde for os, at få det til at ende ud med et pænt resultat, og dette vil naturligvis afspejles i prisen.

Men overordnet er vi helt klar på at gå i gang med dit gulv, hvad end det er et ældre sildeparketgulv, store gamle planker, eller det er dit udendørs terrassegulv, der har brug for en kærlig hånd.

Kunden kommer i forreste række

Helt generelt går vi hos Cahba op i, at slutresultatet bliver, som kunden har ønsket og i top kvalitet. Er du derfor utilfreds med dit trægulv, er vi meget lydhør over for dette, og tager gerne et kig på dit gulv og giver det en kærlig hånd.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre om dig og dit gulvs muligheder – kontakt os i dag for et godt tilbud!

Et udpluk af tidligere projekter

gulvafslibning - før og efter
gulvafslibning før og efter
trapper gulvafslibning
gulvafslibning tilbud
bedste gulvafslibning
køkken afslibning
Ikon

Hvem, Hvad, Hvor
med Cahba

Cahba er et mindre dansk gulvsliberfirma, som ganske enkelt E L S K E R træ, og dem man elsker bør man behandle bedst muligt.

Derfor arbejder vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter og maskiner af bedste kvalitet og vi lægger meget tid i vores opgaver.

Vores medarbejdere har høj faglighed, stor erfaring og E L S K E R at bringe glød og liv tilbage i tilsyneladende færdigt træ.

Vi flytter os på hele Sjælland!

Ikon

Kvaliteten og resultatet
er i fokus

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om.

Vi går op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet.

Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Ikon

Alt samlet
et sted

Ofte er en træ afslibning ikke den eneste opgave, som skal løses på samme tid.

For at DU skal have det så nemt som muligt, tilbyder Cahba selvfølgelig også pakkeløsninger, således at du selv slipper for at rende fra Herodes til Pilatus, for at få organiseret med kvalificerede tømrer, murer, vvs’er, gulvlæggere, tæppe/vinyl/linoleummontører, køkkenmontører, rengøringsfirmaer, elektrikere og malere.

ALLE vores samarbejdspartnere har selvfølgelig samme høje kvalitetssans og standard som vi!

Gulvafslibning i Frederiksberg?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Ikon

Få en professionel
gulvafslibning

En gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat, ved at lade os komme til.

Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Ikon

Den passionerede
gulvsliber

Er du stadig i tvivl, så …

Vi er vilde med træ, og E L S K E R at få træets struktur frem, således det præsenteres fra sin smukkeste side.

Vores absolut yndlingsopgave, er at bringe akkurat dette tilbage i træværk der er blevet malet …

Vi tilbyder derfor heller ALDRIG at male træ!

Ikon

Uden dråber,
intet hav

Bæredygtighed er vigtig for os alle.
Cahba’s bidrag til dette er, at vi arbejder med produkter som passer på miljøet.

Ej heller, er vores produkter giftige, for hverken dig eller os!