Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Frederiksberg

Er dit køkkengulv blevet slidt og nusset at se på, efter mage års vaden frem og tilbage og madrester på gulvet? Eller er det udendørs terrassegulv blevet medtaget af det hårde vind og vejr gennem årenes løb? Så frygt ej at løbet er kørt.

For en gulvslibning, udført af vores dygtige medarbejdere, kan føre til resultater af gulve, så de bliver så gode som nye. Med en slibning af dit gulv, får du udseendemæssigt et helt nyt gulv, men betaler langt fra, hvad et nyt gulv ville koste.

Er du bosat på Frederiksberg eller omegn er vi hos Cahba altid kun et kort telefonopkald væk fra dig.

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Stor forandring for dig, der ønsker gulvafslibning på Frederiksberg

Det kan godt være svært at forestille sig, hvordan dit gamle gulv skal komme til at brillere igen. Måske går du allerede og overvejer, hvilken type gulv du skal have lagt i stedet. Det er dog værd at huske på, at selv de grimmeste og mest slidte gulve, kan få helt nyt liv igen.

Hvis du vælger at få slebet dit gulv ned, frem for at få lagt et nyt, vil vi hos Cahba beregne en pris til netop dit gulv. Du kan ganske uforpligtende og gratis få en af os på besøg til at vurdere, hvad dit gulv har brug for af behandling, og hvad det vil koste med en gulvafslibning på Frederiksberg.

Først når vi har set typen og standen af dit gulv, har vi mulighed for at vurdere, hvad gulvafslibningen vil komme til at koste for dig.

Helt generelt er det langt billiger at få slebet dit gulv, frem for at få lagt et nyt plankegulv. Afhængig af typen af planker, kan et nyt gulv snildt komme til at koste 10 gange så meget, som en gulvafslibning af dit nuværende gulv.

Kan dit plankegulv slibes ned?

Hos os er vi specialiseret i gulvslibning af alverdens typer af gulve. Der er altså ikke nogen grænser for, hvilke typer af trægulve, vi ikke kan slibe.

Nogle gulve er naturligvis mere omfattende at få slebet ned, end andre. Når vi skal vurdere, hvad en gulvafslibning på Frederiksberg vil koste, kigger vi på, hvor slidt eller skadet gulvet er. Er der eksempelvis dybe ridser eller store skjolder i gulvet, kan det kræve mere arbejde for os, at få det til at ende ud med et pænt resultat, og dette vil naturligvis afspejles i prisen.

Men overordnet er vi helt klar på at gå i gang med dit gulv, hvad end det er et ældre sildeparketgulv, store gamle planker, eller det er dit udendørs terrassegulv, der har brug for en kærlig hånd.

Kunden kommer i forreste række

Helt generelt går vi hos Cahba op i, at slutresultatet bliver, som kunden har ønsket og i top kvalitet. Er du derfor utilfreds med dit trægulv, er vi meget lydhør over for dette, og tager gerne et kig på dit gulv og giver det en kærlig hånd.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre om dig og dit gulvs muligheder – kontakt os i dag for et godt tilbud!

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1730 IMG_1760

“Cahba er bare i top – 100% god kommunikation, og utrolig god gulvafhøvling og 3 x lak udført af Jens. Fås bestemt ikke bedre. Og ingen problemer med bortskaffelsen af affald fra opgaven, det var også væk, da vi kom hjem til helt nye dejlige gulve. En virksomhed der ikke glemmer hvad de lover. 💪🏽”

Med venlig hilsen

Lillian Grønvold

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu