Bolius

Gulvafslibning Gentofte

Synes du, dine gulve er blevet gamle og kedelige at kigge på, og går du rundt med tanken om at få udskiftet dem med nogle nye? Så bør du først tage til overvejelse, om de i stedet kan slibes ned for væsentligt færre penge end et nyt sæt planker vil koste.

Hvad end du har brug for gulvafslibning i Gentofte eller et andet sted på Sjælland, så er vi klar til at rykke ud til dig.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gode resultater til gode priser

Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvad det kommer til at koste med en gulvafslibning. Dette varierer meget alt efter typen af gulv, du har, og hvor slidt det er i forvejen.

Dog er en gulvafslibning generelt en billigere mulighed, end et helt nyt gulv vil være.

Vi vil opfylde dine ønsker gennem hele processen

Hos os sørger vi for at have dig med gennem hele processen for bedst muligt at opfylde dine ønsker. Vi giver os derfor god tid til at forstå, præcis hvilken type af gulv du ønsker, før vi går i gang med arbejdet.

Vi går ud fra, vi på den måde kan opnå det perfekte resultat for dig, som du kan blive glad for.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

40-ref01 40-ref02

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba