Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Gilleleje

Leder du efter gulvafslibning i Gilleleje eller omegn? Så kan Cahba hjælpe dig. Hvis dine gulve er blevet triste og slidte at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå som nye igen. Det kan også være din trappe eller terrasse, som trænger til at blive shinet op.

Vi kan hjælpe med alle typer træbehandling. Med en gulvbehandling fra Cahba, vil dine gæster tro, at du lige har fået lagt gulve – så nye vil de komme til at se ud.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvet ændrer på helhedsindtrykket

Mange er ikke klar over det, men et gulv har stor betydning for oplevelsen af et lokale. Er gulvet trist, slidt og mat, bliver helhedsindtrykket af lokalet det også. Hvis gulvet endvidere er ujævnt eller har dybe slidmærker, vil oplevelsen af både møbler og lokale også blive mærket af det. Er der kun få overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers stadig ser velholdt ud, så er en finpudsning nok, da den kun “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

Giv liv til dit hjem med en gulvbehandling

De fleste gulve af træ kan afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne – og det er heldigt for dig. Det skaber nemlig nyt liv i hele lokalet – både for gulvet og for dig. Her er det vigtigt, at du får lavet den rigtige type efterbehandling. Hvis rummet for eksempel er blevet for mørkt og trist, vil en gulvafslibning bringe det rå træ til syne igen.

Hvis du vælger at efterbehandle træet med klar lak eller lys olie, får hele rummet et helt nyt look og et mere friskt udtryk. Det giver liv og energi, som fjerner det gamle, slidte look.

Med Cahba får du professionelt håndværk

Hvis du vil have en ordentlig gulvafslibning, kræver det specialudstyr, know-how og erfaring. Selvom du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked i Gilleleje og omegn, er du sikker på du får en gulvafslibning af højeste kvalitet, hvis du vælger en professionel gulvbehandler. Hvis du vælger en professionel gulvbehandler, undgår du også at skulle dække for eventuelle skader, der kan forekomme på maskinerne, når de ikke bliver styret af professionelle.

Hvis du vælger Cahba til at slibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du altid har drømt om. Som gulvsliber går Cahba op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet. Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er netop det der motivere os til at gøre vores arbejde. Derfor leverer vi altid den højeste kvalitet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker den højeste kvalitet til din gulvbehandling, anbefaler vi, at du kontakter os for et personligt møde. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og kigger på det gulv, du ønsker afslebet og efterbehandlet. Du får derefter et gratis og helt uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste at genskabe det naturlige flotte træ-look. Så kan du igen glæde dig over dit gulv og vise det frem for dine gæster.

Med det personlige møde forsøger vi at sikre, at du får ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også den bedste løsning på gulvbehandling, som du bliver glad for i mange år frem.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

38-ref01 38-ref02

Professionel behandling og sindsygt flot resultat.

Fandt Cahba på 3byggetilbud. De var de eneste, ud af 3 firmaer, som kontaktede mig og spurgte ind til opgaven, bad om billeder af gulvet osv. Fantastisk service.

Jeg har i dag set resultatet af deres arbejde, og kan ikke være gladere for resultatet.

Kan varmt anbefale Cahba gulve:-)”

Med venlig hilsen

Michaels Eilers Johansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba