Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Gilleleje

I ny og næ kan det være tiltrængt at få frisket gulvene op, hvis de er blevet grimme af slitage, eller man ønsker at få gamle lakerede gulve til at opnå nye højder.

Søger du en gulvafslibning i Gilleleje eller omegn, er vi hos Cahba parate til at rykke ud til dig og give dine gulve et frisk pust.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vi er nær dig

Hos Cahba gulve bestræber vi os på, at alle skal have mulighed for at blive tilfredse med deres gulve uden at skulle ud og investere i helt nye planker, der kan koste det hvide ud af øjnene. Af samme grund ønsker vi at nå ud til mange forskellige byer placeret på hele Sjælland.

Spar penge med en gulvafslibning

Er dit trægulv blevet slidt at kigge på, behøver du i de færreste tilfælde at investere i et helt nyt gulv. En gulvafslibning af dine gamle planker kan være mindst lige så godt og er væsentligt billigere end et helt nyt gulv.

Der er ikke en konkret pris på, hvad et koster at få slebet sit gulv, da dette afhænger af den stand, gulvet i forvejen har.

Dog er vi sikre på, du bliver glad for resultatet af dit nye gulv.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

38-ref01 38-ref02

Professionel behandling og sindsygt flot resultat.

Fandt Cahba på 3byggetilbud. De var de eneste, ud af 3 firmaer, som kontaktede mig og spurgte ind til opgaven, bad om billeder af gulvet osv. Fantastisk service.

Jeg har i dag set resultatet af deres arbejde, og kan ikke være gladere for resultatet.

Kan varmt anbefale Cahba gulve:-)”

Med venlig hilsen

Michaels Eilers Johansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu