Bolius

Gulvafslibning Greve

Trænger dine trægulve til at blive slebet ned, så de igen er lyse og flotte? Eller er du ked af den gamle maling på trappetrinene eller olien på køkkenbordet? Så book et uforpligtende møde med os. Vi tager gerne turen til Greve og omegn for at se på din opgave, og vi giver dig et tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så er det op til dig at finde ud af, hvordan en gulvafslibning kan passe ind i skemaet. Gulvafslibning er ofte noget, man udskyder til i morgen. Men få det klaret i dag ved blot en enkelt opringning. Så er dit trægulv godt på vej til at få et helt nyt og friskt udseende igen. Og du er godt på vej til at kunne stryge gulvslibning af listen over ting, der skal gøres i huset.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Afpudsning og gulvafslibning i Greve

Gulve er en sammen med væggene en meget stor del af et rum. Nogle flotte gulvbrædder kan gøre hele forskellen på et rums stemning og generelle udseende. Vi klarer besværlighederne for dig, så du blot kan beundre dit nye gulv og den forskel den gør i hele rummet. Vi elsker træ og gulve, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig til at komme ned til et flot og naturligt træ gennem afslibning.

Nogle kunder ønsker blot at få pudset deres gulv ned, så det ikke ser slidt og beskidt ud længere. Tværtimod kommer det igen til at se lyst og glat ud, som var det helt nye træplader. Nogle kunder vil gerne have slebet malingen af deres træoverflader. Maling kan jo se pænt ud. Men der er ikke noget som farven på et naturligt stykke træ. Det passer perfekt ind i de danske og nordiske hjem.

Miljøvenlige produkter til gulvslibning i Greve

Som sagt så elsker vi et godt stykke naturlige træ, og vi vil gerne passe på det på den bedste vis. Derfor bruger vi ikke giftige kemikalier, som kan være skadende for dig, for træet og for naturen. Vores produkter er miljøvenlige. Vi forsøger ikke at mimikere det naturlige med forskellige kunstige produkter. Vores job er at komme ned til træets oprindelige naturlighed, og det gør vi altså med produkter, der er miljøvenlige.

Professionel gulvafslibning i Greve

Vi gør en dyd ud af at arbejde professionelt med gulvafslibning og kundeservice. Vi ønsker at lave et job for dig, der er kendetegnet ved kvalitet og dygtighed. Vi tager selvfølgelig dine ønsker for resultat og tidsangivelse med i betragtning, når vi giver dig et tilbud. Så kan du tage det eller lade være, for det er ganske gratis at få et tilbud.

Vi kommer selvfølgelig ud til dig og ser sammen på opgaven. Vi håber, vi hører fra dig. Og vi glæder os til at komme ud og tale med dig om dit trægulv og gulvslibning i Greve. Vi ses snart!

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_2008 IMG_2009

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba