Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85

3114 4040 cahba@cahba.dk

Gulvafslibning i Greve?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Bolius
1

Gør drøm til virkelighed, kontakt Cahba!

Vi er i den heldige kategori, at vi ELSKER vores arbejde, så derfor vil vi gerne høre om din ‘opgave’.

Er det gulvet, bordpladen, trappen eller terrassen, du ønsker rådgivning omkring?

Ved du lige præcis, hvordan du får din opgave til at ligne det, du drømmer om?

2

Vi kommer GRATIS ud
og vurderer din opgave

Vi må selvfølgelig se opgaven inden, at vi afgiver et tilbud. Så har vi også mulighed for at tale sammen om, hvilke efterbehandlinger der passer til netop din træsort.

Yderligere er det vigtigt for alle parter, at den tid du har tænkt, at sætte af til projektet, også passer med den tid, som vi kan gøre det på.

Det er selvfølgelig ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

3

Du modtager et
uforpligtende tilbud

Når vi har set på opgaven og talt sammen om dine ønsker og forventninger til det færdige resultat, så er vi klar til at sende dig et tilbud.

Det er igen ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

Gulvafslibning i Greve

Trænger dine trægulve til at blive slebet ned, så de igen er lyse og flotte? Eller er du ked af den gamle maling på trappetrinene eller olien på køkkenbordet?

Så book et uforpligtende møde med os. Vi tager gerne turen til Greve og omegn for at se på din opgave, og vi giver dig et tilbud helt gratis og uforpligtende.

Så er det op til dig at finde ud af, hvordan en gulvafslibning kan passe ind i skemaet. Gulvafslibning er ofte noget, man udskyder til i morgen. Men få det klaret i dag ved blot en enkelt opringning. Så er dit trægulv godt på vej til at få et helt nyt og friskt udseende igen. Og du er godt på vej til at kunne stryge gulvslibning af listen over ting, der skal gøres i huset. 

Afpudsning og gulvafslibning i Greve

Gulve er en sammen med væggene en meget stor del af et rum. Nogle flotte gulvbrædder kan gøre hele forskellen på et rums stemning og generelle udseende. Vi klarer besværlighederne for dig, så du blot kan beundre dit nye gulv og den forskel den gør i hele rummet. Vi elsker træ og gulve, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig til at komme ned til et flot og naturligt træ gennem afslibning.

Nogle kunder ønsker blot at få pudset deres gulv ned, så det ikke ser slidt og beskidt ud længere. Tværtimod kommer det igen til at se lyst og glat ud, som var det helt nye træplader. Nogle kunder vil gerne have slebet malingen af deres træoverflader. Maling kan jo se pænt ud. Men der er ikke noget som farven på et naturligt stykke træ. Det passer perfekt ind i de danske og nordiske hjem.

Miljøvenlige produkter til gulvslibning i Greve

Som sagt så elsker vi et godt stykke naturlige træ, og vi vil gerne passe på det på den bedste vis. Derfor bruger vi ikke giftige kemikalier, som kan være skadende for dig, for træet og for naturen. Vores produkter er miljøvenlige. Vi forsøger ikke at mimikere det naturlige med forskellige kunstige produkter. Vores job er at komme ned til træets oprindelige naturlighed, og det gør vi altså med produkter, der er miljøvenlige.

Professionel gulvafslibning i Greve

Vi gør en dyd ud af at arbejde professionelt med gulvafslibning og kundeservice. Vi ønsker at lave et job for dig, der er kendetegnet ved kvalitet og dygtighed. Vi tager selvfølgelig dine ønsker for resultat og tidsangivelse med i betragtning, når vi giver dig et tilbud. Så kan du tage det eller lade være, for det er ganske gratis at få et tilbud.

Vi kommer selvfølgelig ud til dig og ser sammen på opgaven. Vi håber, vi hører fra dig. Og vi glæder os til at komme ud og tale med dig om dit trægulv og gulvslibning i Greve. Vi ses snart!

Et udpluk af tidligere projekter

gulvafslibning - før og efter
gulvafslibning før og efter
trapper gulvafslibning
gulvafslibning tilbud
bedste gulvafslibning
køkken afslibning
Ikon

Hvem, Hvad, Hvor
med Cahba

Cahba er et mindre dansk gulvsliberfirma, som ganske enkelt E L S K E R træ, og dem man elsker bør man behandle bedst muligt.

Derfor arbejder vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter og maskiner af bedste kvalitet og vi lægger meget tid i vores opgaver.

Vores medarbejdere har høj faglighed, stor erfaring og E L S K E R at bringe glød og liv tilbage i tilsyneladende færdigt træ.

Vi flytter os på hele Sjælland!

Ikon

Kvaliteten og resultatet
er i fokus

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om.

Vi går op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet.

Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Ikon

Alt samlet
et sted

Ofte er en træ afslibning ikke den eneste opgave, som skal løses på samme tid.

For at DU skal have det så nemt som muligt, tilbyder Cahba selvfølgelig også pakkeløsninger, således at du selv slipper for at rende fra Herodes til Pilatus, for at få organiseret med kvalificerede tømrer, murer, vvs’er, gulvlæggere, tæppe/vinyl/linoleummontører, køkkenmontører, rengøringsfirmaer, elektrikere og malere.

ALLE vores samarbejdspartnere har selvfølgelig samme høje kvalitetssans og standard som vi!

Gulvafslibning i Greve?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Ikon

Få en professionel
gulvafslibning

En gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat, ved at lade os komme til.

Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Ikon

Den passionerede
gulvsliber

Er du stadig i tvivl, så …

Vi er vilde med træ, og E L S K E R at få træets struktur frem, således det præsenteres fra sin smukkeste side.

Vores absolut yndlingsopgave, er at bringe akkurat dette tilbage i træværk der er blevet malet …

Vi tilbyder derfor heller ALDRIG at male træ!

Ikon

Uden dråber,
intet hav

Bæredygtighed er vigtig for os alle.
Cahba’s bidrag til dette er, at vi arbejder med produkter som passer på miljøet.

Ej heller, er vores produkter giftige, for hverken dig eller os!