Bolius

Gulvafslibning Hellerup

Trægulve slides med årene, men med vores gulvafslibning kan dine gulves reddes og gøres flotte og elegante igen. Hvis dine gulve skal være de flotteste i Hellerup så kontakt os. Vi er et team af erfarne og ikke mindst professionelle gulvslibere, som kender gulve og vores maskiner ud og ind. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en gulvafslibning i Hellerup.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulve gør rummet flottere

Gulve har stor betydning for, hvordan vi mennesker opfatter et rum. Er gulvene slidte og ujævne, gør det ikke ligefrem rummet flottere, og vi vil ofte se fejlene i stedet for det flotte, som gulvet også indeholder. Men det er der heldigvis råd for at løse.

Hos Cahba.DK ved vi alt om gulve og ikke mindst om, hvordan vi kan gøre dine slidte gulve flotte igen. Måske trænger dine gulve egentlig kun til en overfladisk slibning og en god omgang efterbehandling, men det kan også være, de trænger til en mere dybdegående slibning. Uanset hvad kan vi gøre dine gulve flotte igen, og det kan skabe et helt nyt udtryk for hele rummet.

Pæne gulve gør et rum mere elegant og måske ligefrem mere eksklusivt at se på. Vi behandler dine gulve ud fra dine ønsker til et færdigt udtryk. Vi tager altid dine ønsker meget alvorligt og vil altid vejlede dig ud fra vores professionelle faglighed.

Lad professionelle gøre arbejdet

Du kan i princippet godt slibe dine gulve selv, men vi ved lige præcis, hvordan dine gulve skal behandles. Vi kan nemt vurdere, om dine gulve har brug for en overfladeslibning eller en mere dybdegående behandling.

Vi er yderst gode venner med vores maskiner og udstyr, og vi trækker konstant på vores mangeårige erfaring, når vi sliber gulve. Ved at lade os som fagfolk slibe dine gulve slipper du også for at trække i arbejdstøjet. Det eneste du skal gøre at rydde det rum, som vi skal slibe i.

For din egen skyld bør du også dække af for støv ind til andre rum, da det vil støve at få slebet gulve. Udover at vi har stor erfaring med at slibe gulve, så ved vi også alt om efterbehandling, så dine gulve får den rette overflade efterfølgende.

Hvis du er interesseret i et tilbud på gulvafslibning i Hellerup så kontakt os. Vi kommer hjem til dig og tager et kig på dine gulve. Efterfølgende giver vi dig et gratis og ganske uforpligtende tilbud, som du kan tænke over, om du vil tage imod.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

08-ref1 08-ref2

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba