Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Helsingør

Leder du efter gulvafslibning i Helsingør eller omegn? Så kan Cahba hjælpe dig. Hvis dine gulve er blevet triste og slidte at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå som nye igen. Det kan også være din terrasse eller trappe, som trænger til at blive shinet op. Dine gæster vil tro, at du lige har fået lagt gulve – så nye vil de komme til at se ud. Cahba kan hjælpe dig med en gulvafslibning i Helsingør og omegn.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Skader på gulvet ændrer helhedsindtrykket

Mange er ikke klar over det, men et gulv har stor betydning for oplevelsen af et lokale. Er gulvet trist, slidt og mat, bliver helhedsindtrykket af lokalet det også. Hvis gulvet endda er ujævnt eller har dybe slidmærker, vil oplevelsen af både møbler og lokale også blive mærket af det.

  • Læs mere om gulvafslibning på vores forside

Er der kun få overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers stadig ser velholdt ud, så er en finpudsning nok, da den kun “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

Gulvet giver liv til hjemmet

De fleste gulve af træ kan afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne – og det er heldigt for dig. Det skaber nemlig nyt liv i hele lokalet – både for gulvet og for dig. Her er det vigtigt, at du får lavet den rigtige efterbehandling. Synes du for eksempel, at lokalet er blevet for mørkt og trist, vil en gulvafslibning bringe det rå træ til syne igen.

Hvis du vælger at efterbehandle træet med klar lak eller lys olie, får hele lokalet et helt nyt look og et mere friskt udtryk. Det giver liv og energi til lokalet og fjerner det gamle, slidte look.

Cahba sørger for professionelt håndværk

Hvis du vil have en ordentlig gulvafslibning, kræver det specialudstyr, know-how og erfaring. Selvom du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked i Helsingør og omegn, er du sikker på du får en gulvafslibning af højeste kvalitet, hvis du vælger en professionel gulvbehandler.

Hvis du vælger Cahba til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om. Som gulvsliber går Cahba op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet. Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er netop det der motivere os til at gøre vores arbejde. Derfor leverer vi altid den højeste kvalitet. Hvis du vælger en professionel gulvbehandler, undgår du også at skulle dække for eventuelle skader, der kan forekomme på maskinerne, når de ikke bliver styret af professionelle.

Få et helt gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker en løsning til dit trægulv af højeste kvalitet, anbefaler vi, at du kontakter os for et personligt møde. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og kigger på det gulv, du ønsker afslebet og efterbehandlet. Du får derefter et gratis og helt uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste, at genskabe det naturlige flotte træ-look, så du igen kan glæde dig over det og vise det frem for dine gæster.

Med det personlige møde forsøger vi at sikre, at du får ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også den bedste løsning på gulvbehandling, som du bliver glad for i mange år frem.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1883 IMG_1908

“1. september 2018
Vi har en skøn træterrasse 🙂
Den er nu blevet endnu flottere efter, at Jens fra Cahba har
udført et flot stykke arbejde på, at afslibe og behandle den.
Tusinde tak for det 🙂
Vi har allerede booket en ny tid til afslibning af et værelse, som
vi er ved, at sætte i stand 🙂
Tak for super service :-)”

Med venlig hilsen

Jette Malmberg

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba