Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Herlev

Hos Cahba hjælper vi dig med at få slebet dine gulve. Vi kommer ud til mange steder i landet inklusivt din by, Herlev. Uanset hvilket gulv der er at finde i dit hjem, står vi klar til at friske det op og efterlade dig med et smil på læben.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gratis og uforpligtende tilbud

Det ligger i vores ånd, at alle gulve er unikke. Dette kommer derfor også til udtryk i prisen på gulvafslibning. Det kan være svært at give faste vejledninger for, hvilke priser der er på forskellige gulvafslibninger. Derfor vil selve processen være, at du gratis kan få et uforpligtende tilbud efter, vi har taget en snak med dig, og efter at vi har været ude og se dit gulv. Herefter kan vi afgive et tilbud til dig, så det passer med dine ønsker, og at dit gulv får en god behandling.

Gulvets betydning

Et gulv bliver betrådt og kigget på hver dag. Hos os tager vi dette meget seriøst. Dit gulv skal passe præcist ind i dine forestillinger og ønsker herom. Dette er vores kerneværdier. Der findes mange andre gulvafslibningsfirmaer, men med vores tanker om gulvets unikhed, opfordrer vi til at benytte vores gratis og uforpligtende tilbud.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1882 IMG_1907

“Efter selv at have forsøgt at afrense min træterrasse kontaktede jeg Cahba og fik dagen efter et tilbud.
På dagen for arbejdet ringede Jens om morgenen og oplyste, at han blev en halv time forsinket. På trods af dette blev terrassen afrettet, slebet, poleret og olieret på samme dag tilsat gode råd om fremtidig vedligeholdelse..”

Med venlig hilsen

Klavs Andreassen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu