Bolius

Gulvafslibning Hillerød

Nyslebne gulve kan give en følelse af et helt nyt hjem, hvad enten man bor i lejlighed eller hus, og kan endda gøre en stor forskel for hvordan møbler, farver og rum føles. Matte og misfarvede gulve kan give indtryk af en kedelig og mat oplevelse. Et nyslebet gulv kan til gengæld give indtryk af at det er Hillerød’s flottest rum! Det bidrager til et positivt og lækkert indeklima til dig og dine gæster.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vi lever og ånder for netop denne forvandling fra ”mat” til ”glat”. Vi motiveres af vores profession og erhverv, og nyder at se vores kunder gå glad afsted med deres nyslebne gulve.

En gulvafslibning kan afhjælpe både misfarvninger, huller, buler, skrammer, mærke, ridser, skader, og ja faktisk det meste. I Hillerød kan tingene godt gå lidt hurtigt, men én ting går aldrig af mode: gulvafslibninger. Uanset om du bor i denne rolige, vilde, rige eller up-coming del af Hillerød, så kan du få brug for en gulvafslibning i ny og næ for at få det bedste frem i dit hjem.

  • Læs mere om gulvaflibning her

Vi kan hjælpe med alle typer af træsorter og behandlinger. Om du er til natursæbe, lak eller olie, så kan vi få det bedste resultat og det flottest gulv frem i dine planker og brædder.
Vi hjælper naturligvis også med råd og vejledning som passer til dit behov og den måde dit gulv bruges på.

Det rette udstyr er ikke bare nice-to-have, men need-to-have

Vi bruger selv kun de bedste produkter som eksisterer på markedet. Dette sikrer at du altid får den flottest gulvafslibning, med bæredygtige og dermed natur- og klimavenlige produkter.
Dette betyder at både du og vi kan sove trygt om natten og nyde gulvene til fulde, velvidende at der er gjort alt hvad der er muligt for at gøre gulvene miljømæssigt forsvarlige. Det synes vi er vigtigt.

Gulvafslibning er ikke bare gulvafslibning

Afhængig af den teknik som bruges til at slibe dine gulve og den måde gulvene efterbehandles, kan have massiv indvirkning på hvordan de ser ud og opfører sig efterfølgende.

Ja, det er muligt at låne og leje sig til udstyr og købe efterbehandlingsprodukterne privat, men vi ser desværre ofte mislykkedes forsøg, som efterfølgende skal ”reddes”. Det havde været billigere og sparret dem for en masse besvær hvis man som minimum havde konsulteret sig med en fagekspert indenfor gulvafslibninger!
Vi står naturligvis altid til rådighed når det kommer til hjælp, vejledning og rådgivning af afslibninger, uagtet overfalde og rum. Tag os med på sidelinjen og få et markant bedre resultat næste gang du skal slibe gulve!

Passion og kundetilfredshed er vores kerneværdier

Du har nok opdaget at vi brænder for dine brædder. Gulvafslibning er det eneste vi kan tænke på og tale om, og det skinner altid igennem på vores resultater og kunder.
Vi går ikke før både du og vi er 100% tilfredse med resultaterne af din gulvafslibning! Du er med i processen fra start til slut, og vi lytter altid til dine ideer og feedback, du får ikke lov at betale før alle er tilfredse!

Mine gulve skal skinne, men hvad skal jeg være opmærksom på?

Vi kommer gerne ud i hele Hillerød og det meste af Sjælland, så det vil være bedst hvis du bor her. Derudover kan der godt forekomme støv og afslibningsrester i luften og på overflader som er i nærheden af selve gulvafslibningen.
Vi anbefaler derfor at du tømmer rummene for møbler og dækker alle overflader af hvor støv kan lægge sig.

Giv os et kald eller smid en mail når du er klar til at forny dine gulve, eller hvis du ønsker svar på dit spørgsmål.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

08-ref1 08-ref2

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba