Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85

3114 4040 cahba@cahba.dk

Gulvafslibning i Hillerød?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Bolius
1

Gør drøm til virkelighed, kontakt Cahba!

Vi er i den heldige kategori, at vi ELSKER vores arbejde, så derfor vil vi gerne høre om din ‘opgave’.

Er det gulvet, bordpladen, trappen eller terrassen, du ønsker rådgivning omkring?

Ved du lige præcis, hvordan du får din opgave til at ligne det, du drømmer om?

2

Vi kommer GRATIS ud
og vurderer din opgave

Vi må selvfølgelig se opgaven inden, at vi afgiver et tilbud. Så har vi også mulighed for at tale sammen om, hvilke efterbehandlinger der passer til netop din træsort.

Yderligere er det vigtigt for alle parter, at den tid du har tænkt, at sætte af til projektet, også passer med den tid, som vi kan gøre det på.

Det er selvfølgelig ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

3

Du modtager et
uforpligtende tilbud

Når vi har set på opgaven og talt sammen om dine ønsker og forventninger til det færdige resultat, så er vi klar til at sende dig et tilbud.

Det er igen ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

Gulvafslibning i Hillerød

Nyslebne gulve kan give en følelse af et helt nyt hjem, hvad enten man bor i lejlighed eller hus, og kan endda gøre en stor forskel for hvordan møbler, farver og rum føles. Matte og misfarvede gulve kan give indtryk af en kedelig og mat oplevelse. Et nyslebet gulv kan til gengæld give indtryk af at det er Hillerød’s flottest rum! Det bidrager til et positivt og lækkert indeklima til dig
og dine gæster.

Vi lever og ånder for netop denne forvandling fra ”mat” til ”glat”. Vi motiveres af vores profession og erhverv, og nyder at se vores kunder gå glad afsted med deres nyslebne gulve. Hvem skulle have troet at en gulvafslibning kunne skabe så meget glæde i Hillerød?

Hvornår giver en gulvafslibning mening?

En gulvafslibning kan afhjælpe både misfarvninger, huller, buler, skrammer, mærke, ridser, skader, og ja faktisk det meste. I Hillerød kan tingene godt gå lidt hurtigt, men én ting går aldrig af mode: gulvafslibninger. Uanset om du bor i denne rolige, vilde, rige eller up-coming del af Hillerød, så kan du få brug for en gulvafslibning i ny og næ for at få det bedste frem i dit hjem.

Vi kan hjælpe med alle typer af træsorter og behandlinger. Om du er til natursæbe, lak eller olie, så kan vi få det bedste resultat og det flottest gulv frem i dine planker og brædder.
Vi hjælper naturligvis også med råd og vejledning som passer til dit behov og den måde dit gulv bruges på.

Det rette udstyr er ikke bare nice-to-have, men need-to-have

Vi bruger selv kun de bedste produkter som eksisterer på markedet. Dette sikrer at du altid får den flottest gulvafslibning, med bæredygtige og dermed natur- og klimavenlige produkter.
Dette betyder at både du og vi kan sove trygt om natten og nyde gulvene til fulde, velvidende at der er gjort alt hvad der er muligt for at gøre gulvene miljømæssigt forsvarlige. Det synes vi er vigtigt.

Gulvafslibning er ikke bare gulvafslibning

Afhængig af den teknik som bruges til at slibe dine Hillerødske gulve og den måde gulvene efterbehandles, kan have massiv indvirkning på hvordan de ser ud og opfører sig efterfølgende.

Ja, det er muligt at låne og leje sig til udstyr og købe efterbehandlingsprodukterne privat, men vi ser desværre ofte mislykkedes forsøg, som efterfølgende skal ”reddes”. Det havde været billigere og sparret dem for en masse besvær hvis man som minimum havde konsulteret sig med en fagekspert indenfor gulvafslibninger!
Vi står naturligvis altid til rådighed når det kommer til hjælp, vejledning og rådgivning af afslibninger, uagtet overfalde og rum. Tag os med på sidelinjen og få et markant bedre resultat næste gang du skal slibe gulve!

Passion og kundetilfredshed er vores kerneværdier

Du har nok opdaget at vi brænder for dine brædder. Gulvafslibning er det eneste vi kan tænke på og tale om, og det skinner altid igennem på vores resultater og kunder.
Vi går ikke før både du og vi er 100% tilfredse med resultaterne af din gulvafslibning! Du er med i processen fra start til slut, og vi lytter altid til dine ideer og feedback, du får ikke lov at betale før alle er tilfredse!

Mine gulve skal skinne, men hvad skal jeg være opmærksom på?

Vi kommer gerne ud i hele Hillerød og det meste af Sjælland, så det vil være bedst hvis du bor her. Derudover kan der godt forekomme støv og afslibningsrester i luften og på overflader som er i nærheden af selve gulvafslibningen.
Vi anbefaler derfor at du tømmer rummene for møbler og dækker alle overflader af hvor støv kan lægge sig.

Giv os et kald eller smid en mail når du er klar til at forny dine gulve, eller hvis du ønsker svar på dit spørgsmål.

Et udpluk af tidligere projekter

gulvafslibning - før og efter
gulvafslibning før og efter
trapper gulvafslibning
gulvafslibning tilbud
bedste gulvafslibning
køkken afslibning
Ikon

Hvem, Hvad, Hvor
med Cahba

Cahba er et mindre dansk gulvsliberfirma, som ganske enkelt E L S K E R træ, og dem man elsker bør man behandle bedst muligt.

Derfor arbejder vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter og maskiner af bedste kvalitet og vi lægger meget tid i vores opgaver.

Vores medarbejdere har høj faglighed, stor erfaring og E L S K E R at bringe glød og liv tilbage i tilsyneladende færdigt træ.

Vi flytter os på hele Sjælland!

Ikon

Kvaliteten og resultatet
er i fokus

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om.

Vi går op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet.

Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Ikon

Alt samlet
et sted

Ofte er en træ afslibning ikke den eneste opgave, som skal løses på samme tid.

For at DU skal have det så nemt som muligt, tilbyder Cahba selvfølgelig også pakkeløsninger, således at du selv slipper for at rende fra Herodes til Pilatus, for at få organiseret med kvalificerede tømrer, murer, vvs’er, gulvlæggere, tæppe/vinyl/linoleummontører, køkkenmontører, rengøringsfirmaer, elektrikere og malere.

ALLE vores samarbejdspartnere har selvfølgelig samme høje kvalitetssans og standard som vi!

Gulvafslibning i Hillerød?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Ikon

Få en professionel
gulvafslibning

En gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat, ved at lade os komme til.

Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Ikon

Den passionerede
gulvsliber

Er du stadig i tvivl, så …

Vi er vilde med træ, og E L S K E R at få træets struktur frem, således det præsenteres fra sin smukkeste side.

Vores absolut yndlingsopgave, er at bringe akkurat dette tilbage i træværk der er blevet malet …

Vi tilbyder derfor heller ALDRIG at male træ!

Ikon

Uden dråber,
intet hav

Bæredygtighed er vigtig for os alle.
Cahba’s bidrag til dette er, at vi arbejder med produkter som passer på miljøet.

Ej heller, er vores produkter giftige, for hverken dig eller os!