Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Hørsholm

Gulve og andre overflader af massivt træ er noget af det smukkeste materiale, vi kender til. Rigtigt plejet, har det en lækker udstråling og bringer ejeren en stor glæde.

Desværre kan træet med tiden blive brugt at se på. Det er dog så taknemmeligt og værdifuldt et materiale, at det sagtens kan friskes op – og med den rette efterbehandling – nå fordums glans.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvafslibning Hørsholm – trænger dine gulve til et frisk og nyt look?

Er dine gulve kommet til at se triste ud? Er du træt af dem? Og trænger de generelt bare til et helt nyt look, der matcher resten af din bolig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig professionel gulvafslibning af dine gulve, uanset om der er tale om splinternyt gulv, eller gulv der er ved at have nogle år på bagen.

Er du lige flyttet til Hørsholm, eller bor du der allerede, og står i en bolig, hvor gulvene virkelig trænger til en kærlig hånd, kan du til hver en tid kontakte os. Vi varetager nemlig alle former for gulvafslibning i Hørsholm.

Hvad kan vi tilbyde inden for gulvafslibning i Hørsholm?

Her hos os yder vi en professionel service, hvor den høje kvalitet altid er i hovedfokus. Vi lægger en dyd i at levere et godt stykke arbejde, som både vi og du som kunde kan være fuldt ud tilfredse med. Vores kompetencer afspejles ikke kun i vores arbejde, men også i vores kundeservice. Du er nemlig vores centrum, når vi udfører en opgave. Vores mål er at lette dig for besvær og sørge for, at du får et professionelt og kvalitetsfuldt resultat efter dit ønske.

Mange kaster sig ud i gulvafslibning på egen hånd, men ønsker du et jævnt, fejlfrit og ensformigt resultat, skal der professionelle hænder og udstyr til. Det er her, at vi kommer ind i billedet.

Hvad koster gulvafslibning i Hørsholm?

For os er der ingen gulve, der er ens. Derfor kan vi heller ikke sætte en generaliserende pris for alle gulvafslibninger. Der er mange forskellige faktorer, der skal tages med ind i udregningen, når vi skal finde frem til en pris på gulvafslibningen. Det gælder blandt andet gulvets tilstand, størrelse, materiale og lignende.

Når vi ikke tager alle gulve over en kam, bliver du sikret det mest individuelle og unikke resultat. Samtidig med at du får en pris, der stemmer overens med det stykke arbejde, der er blevet udført.
Det bedste du kan gøre for at finde ud af, hvad en gulvafslibning i Hørsholm vil koste dig, er at kontakte os på telefon eller mail. Vi tager et uforpligtende kig på dit gulv, og giver dig herefter en pris, som du kan vælge ud fra.

Vi giver et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hørsholm

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad der skal ske med dine gulve, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi arrangerer herfra et uforpligtende møde med dig, hvor vi har muligheden for at se dine gulve, så vi bedst muligt kan vurdere, hvilken ydelse vi kan tilbyde dig. Under mødet fortæller vi om, hvad vi mener, at der skal gøres ved gulvene, men vi lytter glædeligt til dine tanker og ideer, så vi i sidste ende kan nå frem til det mest tilfredsstillende resultat i fællesskab. Når vi har taget en snak og vurderet gulvet, giver vi dig et gratis og uforpligtende tilbud på det arbejde, som vi kan udføre for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til et potentielt samarbejde.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

slibe gulve - Cahba.dk afslibning af gulv - Cahba.dk

“I går d.09/05 havde vi besøg af Cahba, som afsleb og olierede vores træterrasse, som var grim og afskallet. Vi er meget tilfredse med resultatet og og også med den venlige måde, vi gennem hele forløbet er blevet mødt på. Alt er foregået præcist og professionelt.”

Med venlig hilsen

Aksel og Birgit F. Hansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba