Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Hvidovre

At få foretaget en gulvafslibning er generelt noget, man bør få hjælp til at gøre af en professionel, da der både kræves en særlig ekspertise samt nogle værktøjer og maskiner, som de fleste ikke besidder. Derfor kan du have interesse i at hyre professionelle, når du skal forny dit gulv med en ordentlig gulvafslibning.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Forsøger du som ufaglært at foretage gulvafslibning, er der sandsynlighed for, at der vil opstå fejl. Får du slebet for meget af på et givent sted, er den eneste måde at udbedre det på ved at køre frem og tilbage over samme område. Det vil dog fjerne yderligere fra slidlaget og skal derfor helst undgås. Netop derfor står vi klar til at hjælpe dig med at få foretaget professionel afslibning af dit gulv.

Vi hjælper dig, der hvor du bor

Med hovedkvarter i Roskilde er der ikke langt fra dit opkald til din gulvafslibning i Hvidovre eller omegn. Vi arbejder ud fra at levere service til kunder i og omkring det centrale Sjælland og er altså altid klar til at levere en gulvafslibning i Hvidovre, skulle behovet opstå.

Vores fagfolk vil udføre et reelt stykke arbejde med professionel ekspertise og et smil på læben.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1973 IMG_1976

Vi er yderst tilfreds med afslibning og oliering af vores nye træterrasse. Et meget professionelt arbejde udført af Jens. Vi vil helt sikkert komme tilbage næste gang vi skal have lavet noget, kan på det varmeste anbefale Cahba.”

Med venlig hilsen

Helle Bjerre

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba