Bolius

Gulvafslibning Klampenborg

Dine gamle og slidte trægulve kan sagtens reddes med professionel hjælp. Hos Cahba.DK har vi mange års erfaring i gulvafslibning af dine gulve. Bor du i Klampenborg så kontakt os med det samme, så kommer vi ud og kigger på dine gulve og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Det koster dig ikke andet end din tid.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Klampenborgs flotteste gulve

Du kan få Klampenborg flotteste gulve, også selvom dine gulve lige nu ser gamle og slidte ud. Det er ingen hindring for, at de igen kan komme til at være glatte og ikke mindst fantastisk flotte at se på.

Hos Cahba.DK står vi altid klar til at hjælpe dig med at skabe det udtryk i dine gulve, som lige præcis du ønsker. Trægulve er selvfølgelig et naturligt materiale, og det vinder også stort indpas i den skandinaviske stil, mange søger i deres hjem.

Trægulve giver varme og hygge, og så bringer det naturen helt ind i stuen. Men selvom det er naturligt og i sin rene form er råt, behøver det jo ikke være det, når du skal træde på det med dine bare tæer. Gulv bliver hver evig eneste dag udsat for konstant belastning både af dig selv men også af møbler. Derfor kan det nærmest ikke undgås, at gulve i træ vil slides gennem årene.

Det gode ved trægulve er, at du ikke behøver at brække dig op og lægge et nyt gulv for at få et helt nyt gulv. Mange trægulve, som ser slidte og trætte ud, er det egentlig kun i overfladen, hvorfor en simpel overfladeslibning kan være nok til at gøre den store forskel. Hvis dine gulve er mere ujævne og har dybe ridser, vil vi anbefale en dybere gulvafslibning af dine gulve i Klampenborg.

Når dine gulve er slebet ned, kan vi give det en overfladebehandling, så det får det udtryk og udseende, som du ønsker, det skal have. Vi vil altid vejlede dig til, hvad dine gulve kan behandles med, men det foregår altid ud fra dine ønsker til gulvet. Du kan altså nemt og relativt hurtigt få Klampenborg flotteste gulve blot med en gulvafslibning og en god efterbehandling.

Kontakt os nu

Hvis du er interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i Klampenborg så kontakt os med det samme. Vi kommer hjem til dig og kigger på din gulve, hvorefter vi giver dig et tilbud. Det kræver kun din tid at få et gratis tilbud, som du derefter kan overveje.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

slibe gulve - Cahba.dk afslibning af gulv - Cahba.dk

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba