Bolius

Gulvafslibning København

En frisk gulvafslibning skaber nyt liv i dit hjem og kan gøre en stor forskel for, hvordan rum, indretning og farver ser ud.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Eksempler på priser med gulvafslibning i København

Billig gulvafslibning København
Eksempler3x klar mat lakHvid lud + sæbe3x hvid mat lak
Pris fra145 kr pr. m2139 kr. pr. m2150 kr. pr. m2

 

Vi lever og ånder for gulves forvandling fra ”den grimme ælling” til ”den smukke svane”. Mange tænker automatisk, at et grimt eller slidt gulv kun kan erstattes af et nyt, men i mange tilfælde en gulvafslibning være magi nok. Vi motiveres af vores profession og erhverv, og vi elsker at skabe glæde med vores professionelle gulvafslibning i København.

En gulvafslibning kan gøre underværker

Hvis ens gulv er medtaget fra hverdagens slid, er der ingen grund til at rive det hele op og poste en masse penge i et helt nyt gulv i København. I langt de fleste tilfælde er afslibning af gulve i Amager eller København nok til at give følelsen af, at man får et flot og slidstærkt gulv, der står fuldstændig som nyt. Ved en gulvafslibning fjerner man simpelthen den øverste, slidte del af træet og kommer derved ned til et helt nyt og friskt udseende. Derfor kan gulvafslibning København være nok til at afhjælpe både:

  • Misfarvninger
  • Huller
  • Buler
  • Skrammer

Derefter kan man ved hjælp af den rette efterbehandling skabe netop det gulv, som går og drømmer.

Få professionel hjælp til din gulvafslibning i København

En gulvafslibning er ikke bare en afslibning af gulve. Den teknik, der bruges til afslibning af dine trægulve, samt den måde, hvorpå der efterbehandles, er afgørende for gulvets fremtidige udseende og opførsel. Det er muligt at låne og leje sig til udstyr, så man selv kan stå for gulvbehandlinger, men som professionelle i branchen ser vi ofte mislykkede forsøg, som er svære at redde. Derfor kan man ofte spare både penge og tid på at få arbejdet gjort ordentligt i første omgang. Vi er eksperter inden for både gulvafslibning i København og efterbehandlinger, og vi står gerne til rådighed, når det gælder hjælp, vejledning og rådgivning. Det sikrer dig et optimalt resultat, næste gang du vil slibe dine gulve.

Gennem professionel rådgivning tilbyder vi bl.a.:

Gulvafhøvling, oliebehandling, sæbebehandling, ludbehandling, lakering mm.

Hjælp til den helt rigtige gulvbehandling

Med en gulvafslibning i København får man fjernet alle skader på gulvet, så det fremstår som nyt. Desværre er det ikke nok, hvis man vil have et flot look, der holder i mange år fremover. Man bør nemlig altid efterbehandle som følge af en gulvafslibning i København. En ludbehandling er en populær løsning, der går ind og stopper den naturlige gulningsproces i træet. Derefter kan man vælge at behandle med sæbe, olie eller lak. Alle løsninger har deres fordele og ulemper, og hvad der er det rigtige valg for dig, er derfor helt afhængigt af både dit gulv og dine egne præferencer. Dit valg af efterbehandling er desuden afgørende for udseendet på dit gulv, så du selv kan bestemme, om dit nye gulv skal være lyst, mat, glansfuldt eller noget helt fjerde. Efter en gulvafslibning i København hjælper vi dig gerne med den helt rigtige gulvbehandling i København.

Passion og kundetilfredshed er vores kerneværdier

gulvafslibning i københavn

Du har nok opdaget, at vi virkelig brænder for dine brædder. Vi ved, hvor stor en forskel en god gulvafslibning i København og efterfølgende behandling kan gøre for et hjem. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at give gulvene i din bolig en kærlig hånd, så din stil og indretning virkelig kommer til sin ret. Vores passion, erfaring og kompetencer inden for gulvafslibning København skinner altid igennem på resultatet og kundernes tilfredshed. Vi sætter nemlig kvalitet og tilfredshed i højsædet uanset opgaven, og derfor går vi ikke, før både du og vi er 110% tilfredse med gulvafslibningen. Du er med i processen fra start til slut, og vi sørger for at lytte til dine ideer og løbende feedback, sådan at du ender op med det gulv, du altid har drømt om.

Få et tilbud på afslibning eller lakering af gulve i København

Har dine gulve set bedre dage? Så lad os hjælpe med at forvandle dem til noget, som dine naboer vil misunde dig for. Som sagt tilbyder vi både afslibning, ludbehandling og efterbehandling med lak, olie og sæbe i København. Derfor kan vi give et fuldt tilbud, som sikrer dig smukke og holdbare gulve med et minimum af tid og besvær. Kunne du tænke dig et tilbud på en fuld løsning eller alene en gulvafslibning i København, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba