Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85

3114 4040 cahba@cahba.dk

Gulvafslibning i København?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Bolius
1

Gør drøm til virkelighed, kontakt Cahba!

Vi er i den heldige kategori, at vi ELSKER vores arbejde, så derfor vil vi gerne høre om din ‘opgave’.

Er det gulvet, bordpladen, trappen eller terrassen, du ønsker rådgivning omkring?

Ved du lige præcis, hvordan du får din opgave til at ligne det, du drømmer om?

2

Vi kommer GRATIS ud
og vurderer din opgave

Vi må selvfølgelig se opgaven inden, at vi afgiver et tilbud. Så har vi også mulighed for at tale sammen om, hvilke efterbehandlinger der passer til netop din træsort.

Yderligere er det vigtigt for alle parter, at den tid du har tænkt, at sætte af til projektet, også passer med den tid, som vi kan gøre det på.

Det er selvfølgelig ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

3

Du modtager et
uforpligtende tilbud

Når vi har set på opgaven og talt sammen om dine ønsker og forventninger til det færdige resultat, så er vi klar til at sende dig et tilbud.

Det er igen ganske – GRATIS og UFORPLIGTENDE – for dig!

Gulvafslibning i København

Et friskt og nyslebet gulv skaber nyt liv i dit hjem og kan gøre en stor forskel for, hvordan rum, indretning og farver tager sig ud. Et kedeligt gulv kan nemt suge livet ud af din bolig og give et trist udtryk. Et nyslebet gulv kan i modsætning dertil få det bedste frem i din indretning og skabe et lyst og lækkert indeklima. Dette gælder både gulvafslibninger i København og i resten af landet.

Vi lever og ånder for gulves forvandling fra ”den grimme ælling” til ”den smukke svane”. Mange tænker automatisk, at et grimt eller slidt gulv kun kan erstattes af et nyt, men i mange tilfælde en gulvafslibning være magi nok. Vi motiveres af vores profession og erhverv, og vi elsker at skabe glæde med vores professionelle gulvafslibning i København.

En gulvafslibning kan gøre underværker

Hvis ens gulv er medtaget fra hverdagens slid, er der ingen grund til at rive det hele op og poste en masse penge i et helt nyt gulv. I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning i København nok til at give følelsen af, at man får et flot og slidstærkt gulv, der står fuldstændig som nyt. Ved en gulvafslibning fjerner man simpelthen den øverste, slidte del af træet og kommer derved ned til et helt nyt og friskt udseende. Derfor kan en gulvafslibning i København være nok til at afhjælpe både misfarvninger, huller, buler og skrammer på og i dit gulv. Derefter kan man ved hjælp af den rette efterbehandling skabe netop det gulv, som går og drømmer.

Få professionel hjælp til din gulvafslibning i København

En gulvafslibning er ikke bare en gulvafslibning. Den teknik, der bruges til afslibning af dine trægulve, samt den måde, hvorpå der efterbehandles, er afgørende for gulvets fremtidige udseende og opførsel. Det er muligt at låne og leje sig til udstyr, så man selv kan stå for gulvbehandlinger, men som professionelle i branchen ser vi ofte mislykkede forsøg, som er svære at redde. Derfor kan man ofte spare både penge og tid på at få arbejdet gjort ordentligt i første omgang. Vi er eksperter inden for både gulvafslibning i København og efterbehandlinger, og vi står gerne til rådighed, når det gælder hjælp, vejledning og rådgivning. Det sikrer dig et optimalt resultat, næste gang du vil slibe dine gulve.

Hjælp til den helt rigtige efterbehandling

Med en gulvafslibning i København får man fjernet alle skader på gulvet, så det fremstår som nyt. Desværre er det ikke nok, hvis man vil have et flot look, der holder i mange år fremover. Man bør nemlig altid efterbehandle som følge af en gulvafslibning i København. En ludbehandling er en populær løsning, der går ind og stopper den naturlige gulningsproces i træet. Derefter kan man vælge at behandle med sæbe, olie eller lak. Alle løsninger har deres fordele og ulemper, og hvad der er det rigtige valg for dig, er derfor helt afhængigt af både dit gulv og dine egne præferencer. Dit valg af efterbehandling er desuden afgørende for udseendet på dit gulv, så du selv kan bestemme, om dit nye gulv skal være lyst, mat, glansfuldt eller noget helt fjerde. Efter en gulvafslibning i København hjælper vi dig gerne med den helt rigtige efterbehandling.

Passion og kundetilfredshed er vores kerneværdier

Du har nok opdaget, at vi virkelig brænder for dine brædder. Vi ved, hvor stor en forskel en god gulvafslibning i København og efterfølgende behandling kan gøre for et hjem. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at give gulvene i din bolig en kærlig hånd, så din stil og indretning virkelig kommer til sin ret. Vores passion, erfaring og kompetencer inden for gulvafslibning i København skinner altid igennem på resultatet og kundernes tilfredshed. Vi sætter nemlig kvalitet og tilfredshed i højsædet uanset opgaven, og derfor går vi ikke, før både du og vi er 110% tilfredse med gulvafslibningen. Du er med i processen fra start til slut, og vi sørger for at lytte til dine ideer og løbende feedback, sådan at du ender op med det gulv, du altid har drømt om.

Få et uforpligtende tilbud på afslibning og behandling

Har dine gulve set bedre dage? Så lad os hjælpe med at forvandle dem til noget, som dine naboer vil misunde dig for. Som sagt tilbyder vi både afslibning, ludbehandling og efterbehandling med lak, olie og sæbe i København. Derfor kan vi give et fuldt tilbud, som sikrer dig smukke og holdbare gulve med et minimum af tid og besvær. Kunne du tænke dig et tilbud på en fuld løsning eller alene en gulvafslibning i København, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

Et udpluk af tidligere projekter

gulvafslibning - før og efter
gulvafslibning før og efter
trapper gulvafslibning
gulvafslibning tilbud
bedste gulvafslibning
køkken afslibning
Ikon

Hvem, Hvad, Hvor
med Cahba

Cahba er et mindre dansk gulvsliberfirma, som ganske enkelt E L S K E R træ, og dem man elsker bør man behandle bedst muligt.

Derfor arbejder vi selvfølgelig med miljøvenlige produkter og maskiner af bedste kvalitet og vi lægger meget tid i vores opgaver.

Vores medarbejdere har høj faglighed, stor erfaring og E L S K E R at bringe glød og liv tilbage i tilsyneladende færdigt træ.

Vi flytter os på hele Sjælland!

Ikon

Kvaliteten og resultatet
er i fokus

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om.

Vi går op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet.

Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Ikon

Alt samlet
et sted

Ofte er en træ afslibning ikke den eneste opgave, som skal løses på samme tid.

For at DU skal have det så nemt som muligt, tilbyder Cahba selvfølgelig også pakkeløsninger, således at du selv slipper for at rende fra Herodes til Pilatus, for at få organiseret med kvalificerede tømrer, murer, vvs’er, gulvlæggere, tæppe/vinyl/linoleummontører, køkkenmontører, rengøringsfirmaer, elektrikere og malere.

ALLE vores samarbejdspartnere har selvfølgelig samme høje kvalitetssans og standard som vi!

Gulvafslibning i København?

Vi kommer GRATIS ud og vurderer din opgave

Ikon

Få en professionel
gulvslibning

En gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat, ved at lade os komme til.

Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Ikon

Den passionerede
gulvsliber

Er du stadig i tvivl, så …

Vi er vilde med træ, og E L S K E R at få træets struktur frem, således det præsenteres fra sin smukkeste side.

Vores absolut yndlingsopgave, er at bringe akkurat dette tilbage i træværk der er blevet malet …

Vi tilbyder derfor heller ALDRIG at male træ!

Ikon

Uden dråber,
intet hav

Bæredygtighed er vigtig for os alle.
Cahba’s bidrag til dette er, at vi arbejder med produkter som passer på miljøet.

Ej heller, er vores produkter giftige, for hverken dig eller os!