Bolius

Gulvafslibning Køge

Bor du i Køge, og har dine gulve brug for en gulvafslibning? Så kan Cahba.DK hjælpe dig. Hvis dine gulve, din terrasse eller trappe er blevet triste og slidte at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå som nye igen. De vil komme til at se så nye ud, at dine gæster vil spørge dig, om du har fået lagt nye gulve. Cahba.DK kan hjælpe dig med en gulvafslibning i Køge og omegn.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Skadet og slidt gulv har indflydelse på helhedsindtrykket

De fleste personer er ikke klar over det, men et gulv har meget stor betydning for oplevelsen af et rum. Er gulvet trist, slidt og mat, bliver helhedsindtrykket af lokalet det også. Hvis gulvet endda er ujævnt eller har dybe slidmærker, vil oplevelsen af både inventar og lokale også blive mærket af det.

Er der kun få overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers stadig ser pænt ud, så er en finpudsning nok, da den kun “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

  • Læs mere om hvad vi tilbyder af gulvafslibning her

Gulvafslibning skaber liv i hjemmet

De fleste gulve af træ kan afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne – og det er heldigt for dig. Det skaber nemlig nyt liv i hele rummet – både for gulvet og for dig. Her er det vigtigt, at du tager det rigtige valg af efterbehandling.

Synes du for eksempel at lokalet er blevet for mørkt og trist, vil en gulvafslibning bringe det rå træ-look til syne igen. Hvis du vælger at efterbehandle træet med klar lak eller lys olie, får hele lokalet et helt nyt look og et mere indbydende og lækkert udtryk. Det giver liv og energi til rummet og fjerner det gamle, slidte look.

Vælg professionel gulvafslibning

Professionel gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selvom du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked i Køge og omegn, er du sikker på du får et ordentligt stykke arbejde leveret, hvis du vælger en professionel gulvbehandler.

Cahba.DK har mange års erfaring og kender til alle de udfordringer, du kan komme ud for, hvis du skal afslibe dit gulv. Samtidig slipper du for selv at skulle lave det hårde arbejde, og du kommer også til at undgå at skulle erstatte de skader, der kan ske på maskinerne, når de bliver styret af folk uden professionel erfaring.

Personlig rådgivning om gulvafslibning

Trægulve er en flygtig størrelse. Selvom to tilsyneladende ens gulve kan være lavet af de samme materialer og være behandlet med den samme efterbehandling, så vil det videre arbejde med dem aldrig være ens. Hver enkelt gulvbehandling vil være unik. Derfor vil hver enkelt pris også variere fra opgave til opgave.

Vi mener nemlig ikke, at man kan sætte en fast pris på noget så individuelt som gulve. Gulve er forskellige, og derfor er prisen for behandling af et gulv ligeledes. Vi laver en individuel vurdering af dit gulv, så vi er sikre på, at du får den service, du fortjener.

Tilbud på gulvafslibning i Køge

Vi giver et tilbud baseret på vores besøg hos dig. Og det koster dig absolut intet andet end din tid. Hvis du bor i Køge eller omegn, skal du blot ringe til os, og så kommer vi på besøg. Det mener vi er den service, du fortjener. På den måde sikrer vi, at vi kan levere ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også at vi kan levere den ultimativt bedste løsning, som du bliver glad for i mange år frem.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1808 IMG_1818

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba