Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Køge

Gulve og andre overflader af massivt træ er noget af det smukkeste materiale, vi kender til. Rigtigt plejet, har det en lækker udstråling og bringer ejeren en stor glæde.

Desværre kan træet med tiden blive brugt at se på. Det er dog så taknemmeligt og værdifuldt et materiale, at det sagtens kan friskes op – og med den rette efterbehandling – nå fordums glans.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Professionel afslibning og efterbehandling

Vi er specialiseret i at slibe og efterbehandle gulve og alle typer massive bordplader. Det kan mange gange være en god investering. Træet bliver selvsagt smukkere og nemmere at holde rent. Men derudover kan man ofte bringe liv i et stykke gammelt træ, man ellers troede var modent til udskiftning.

Dermed kan en effektiv, men skånsom slibning og smuk efterbehandling spare ejeren mange penge.

Uanset om du skal have slebet gulve, trappetrin eller borde, så kan vi med vores service komme overalt på Sjælland og udføre opgaven på stedet.

Vi bruger de mest anerkendte, faglige arbejdsmetoder og yder derfor en professionel behandling med det helt rigtige værktøj.

Dette sikrer dig et absolut professionelt resultat, der vil gøre dit træ som nyt og bringe daglig glæde og nemmere renholdelse i lang tid fremover.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1808 IMG_1818

“Teamet fra Cahba været med os hele vejen omkring både rådgivning og behandlingen af vores gulve ved køb af nyt hus.

Gulve blev slebet og behandlet og vores træterasse fik også en ordentlig omgang – alt sammen med et fantastisk resultat.

Teamet har i hele processen været utroligt service-mindede og jeg vil absolut anbefale dem på det varmeste.

Tak fordi I har hjulpet med forvandlingen af vores skønne hjem.”

Med venlig hilsen

Lasse Frederiksen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu