Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Nivå

Som regel kan selv de kedeligste og mest slidte trægulve få nyt liv med den rigtige slibning. Her hos Cahba vil vi gerne sørge for, at dit gulv får præcis den behandling, der passer bedst til det – så du får det bedste resultat.

Mangler dit gulv en kærlig overhaling, fordi det er blevet kedeligt og trist at se på? Eller er I flyttet i ny bolig, hvor gulvene har set bedre dage? Så vil vi gerne hjælpe jer med at føre gulvene tilbage til deres storhedstid.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvafslibning Nivå – tid til et nyt look

For at kunne skabe en helhedsoplevelse af et rum, skal det hele spille. Gulvet har derfor også stor betydning i forhold til det indtryk, man får. Vi laver gulvafslibning i Nivå, som giver gulvet et nyt friskt look. Gulve kan blive medtaget efter noget tid, eller de kan blive helt skæve. Hertil kan det være nødvendigt med en dybdegående gulvafslibning.

  • Læs mere om gulvafslibning på vores forside

Det er ikke altid nødvendigt med en helt dybdegående gulvafslibning, da der også blot kan være overfladiske slidmærker i lakken, hvortil man sliber i det øverste af lakkens overflade. Der er forskellige grader af gulvafslibning, og derfor kan man også få den afslibning, ens gulv trænger til. Derudover bliver det udført professionelt, så gulvafslibningen giver det perfekte resultat. Det kræver nemlig specialudstyr og erfaring på området, hvis man vil sikre, at man gør det rigtigt uden skader på gulvet. Derfor er det en god idé at få et tilbud på gulvafslibning.

Få et gratis tilbud på gulvafslibning Nivå

Som forklaret ovenfor er det forskelligt, hvad gulve har brug for, og derfor er det også svært at bestemme prisen på forhånd. Derfor tilbyder vi at komme ud og give et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Nivå. På den måde kan vi vurdere, hvad man skal gøre for at genskabe det naturlige smukke gulv, så man i lang tid endnu kan nyde ens gulve. Så ved man også på forhånd, hvad man kan forvente både i forhold til pris, og hvad der skal gøres. Gennemsigtighed er centralt, når man skal have gulvafslibning i Nivå, og det gør vi i Cahba en dyd ud af. Indbyggerne i Nivå kan derfor forvente tryghed og professionel gulvafslibning.

Se forskellen med en gulvafslibning

Gulvafslibning gør hele forskellen. Trægulve er smukke, og derfor skal de også nydes i deres naturlige look. Det er der heldigvis rig mulighed for at komme til at gøre igen, også selvom det er slidt. Gulvafslibning er muligt for de fleste gulve af træ, så den flotte overflade bliver så god som ny. En gulvafslibning gør ikke blot en stor forskel for gulvet, men også hele lokalet kommer til at lyse op, når arbejdet er færdigt. Et andet godt råd er derfor også at have fokus på efterbehandling, så resultatet kan nydes i lang tid efter en gulvafslibning.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1724 IMG_1725

“Vi har fået slebet og olieret 24 altaner med et fantastisk resultat. Håndværkerne har været yderst behagelige at omgås og meget flexible mht arbejdsdage og arbejdstider. Alt i alt har det været en virkelig god oplevelse og vi kan i den grad anbefale CAHBA til andre.”

Med venlig hilsen

Mie Vikkii Ipsen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba