Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Nordsjælland

Trænger dine gulve til en kærlig opfriskning, så de kan vende tilbage til deres ungdoms glød og skønhed, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Cahba.dk er det vore fornemmeste opgave at få det bedste ud af dine gulve.

I takt med at vi bruger gulvene, vil der blive tydelige tegn på slid. Det er især noget, der træder frem på de steder, hvor vi går meget frem og tilbage. Vi har mange års erfaring i at gøre dine gulve så smukke og velplejede, som de var i nylagt tilstand.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvafslibning med omhu

Vi tilbyder omhyggelig og professionel gulvafslibning ikke bare i Nordsjælland, men også en række andre områder. Vi vil gerne være sikre på, at du får det bedst mulige resultat, derfor tilbyder vi gratis vurdering, rådgivning og et fuldstændig uforpligtende tilbud på afslibning af dine gulve.

  • Læs mere om gulvafslibning her

Når det kommer til prisen på præcis dine gulve, mener vi, at prisen på en gulvafslibning bør være ligeså individuel som gulvene selv, derfor finder du ikke nogen prisliste hos os. Vi vurderer fra gulv til gulv, for det mener vi giver den bedst mulige pris for dig. Kig dig om på siden og se de mange services, vi også tilbyder.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1603 IMG_1611

Supergodt arbejde og meget fleksibel håndværkere som havde mulighed for at tilpasse arbejdet lige til mine ønskemål.

Vil varmt anbefale dette firma”

Med venlig hilsen

Andreas Saine Granlund

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba