Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning Østerbro

Hos Cahba er gulvafslibning en passion. Vi rejser mange steder rundt på Sjælland for at gøre kunder tilfredse ved at slibe deres gulve. Vi kommer også forbi Østerbro. Vi kender ikke til noget bedre end at opleve kundernes tilfredshed. Vi ville ikke eksistere foruden.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Gulvets liv

Gulvet er et unikt liv i sig selv. Vi går utroligt meget op i, at dit gulv matcher dine ønsker. Gulvafslibningen kommer derfor til at være en proces bestående af følgende trin:

  • Gratis og uforpligtende samtale om kundens ønsker og behov
  • Vi afgiver den pris, det vil koste at få afslebet gulvet efter dine ønsker
  • Du beslutter, om du er interesseret
  • Hvis ja, får du et smil på læben ved synet af resultatet.

Gulvafslibningens proces

Før vi kommer og afsliber et gulv, beder vi gerne vores kunder om en enkelt ting. Rummet, hvor gulvet skal slibes, beder vi om at blive tømt for møbler. Det gør vores arbejde endnu mere effektivt og perfektionistisk. Herefter vil gulvet se nyt ud med en hel ny duft af træ.

Hvis du synes, dit gulv trænger til en opfriskning, så giv os et kald. Vi vil gerne give dit gulv et helt nyt liv.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

Gulvafslibning af egetræsgulv Gulvafslibning af egetræsgulv

“Vi er yderst tilfredse med resultatet. God information. Dygtig medarbejder som kan sit håndværk samt et velegnet og reflekterende menneske. Arbejdet påbegyndte og afsluttede efter aftale. Vi fik gode råd om maling og vedligeholdelse. Vi vil fremover benyttes os af jer da der er god faglighed og håndværksarbejde. ”

Med venlig hilsen

Majken og Willy

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba