Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85
Gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris

Man siger ofte, at man ikke kan sige noget entydigt, når det kommer til børns opdragelse. Dette kan man ikke, fordi der er ikke to børn, der er ens. Det samme gælder gulve.

Hos os finder du ikke en fast pris på gulvafslibning. Vi mener nemlig ikke, at man kan sætte en fast pris på noget så individuelt som gulve. Gulve er forskellige, og derfor er prisen for behandling af et gulv ligeså.

Vi ønsker at give dig den bedste service. Dette gør vi ikke ved, at du kan finde en fast vejledende gulvafslibnings pris her på siden.

For at kunne yde den bedste service og give den bedste pris, kræver det, at vi kommer ud og ser, den opgave det drejer sig om.

Vi giver dig derfor et gratis og helt uforpligtende tilbud, efter vi har snakket med dig om dine ønsker, og efter vi selv har set gulvet. På denne måde sikre vi dig, at du får den bedst mulige behandling af dit gulv, og du undgår at få et chok over prisen, fordi der ikke har været taget højde for gulvets behov og dine ønsker.

Gå til vores kontaktside og bestil et uforpligtende besøg.

Dette kigger vi efter, når vi beregner priser på gulvafslibning:

Vi beregner gulvafslibnings prisen ud fra, hvilken stand dit nuværende gulv er i. Her kigger vi efter ridser, skjolder m.m., som skal udbedres. Derudover tager vi højde for, dine ønsker til slutresultatet. Vi tager i vores tilbud højde for, hvilken efterbehandling du ønsker, og vi tager højde for hvilken behandling dit trægulv har brug for.

Med et tilbud fra os får du altså en skræddersyet løsning, uden nogen skjulte gebyrer, og uden nogen prisoverraskelser hvad angår specialbehandlinger. Vi har i vores skræddersyet tilbud taget højde for dette, da vi har set gulvet, inden vi har givet en gulvafslibnings pris.

Du kan garanteret finde mange som skilter med billige gulvafslibning priser. Dette ønsker vi ikke at gøre, da pris og kvalitet, inden for gulvbehandling, går hånd i hånd.

I stedet ønsker vi at gøre opmærksom på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at du får et resultat, som er flot og holdbart. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af fx materialevalg herunder lak, olie osv.

Dette kan betyde en højere gulvafslibnings pris nu og her, men på den lange bane har du sparet mange penge, da du får en længere holdbarhed og en mere slidstærk overflade.

Da det ikke er muligt for os at give dig en liste over gulvafslibning priser her på siden, kan vi til gengæld sikre dig, at vi er konkurrencedygtige.

Vores gulvslibere er top professionelle og effektive, hvilket sikre dig at opgaven er løst hurtigst muligt, med fokus og respekt for gulvets behov og det endelige slutresultat.

Følg os på Facebook

Bliv ringet op og hør mere