Bolius

Gulvafslibning pris

3 x klar mat lak FRA 145 kr. inkl. moms pr. m2.

Hvid lud + hvid sæbe FRA 139 kr. inkl. moms pr. m2

3 x hvid mat lak FRA 150 kr. inkl. moms pr. m2.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Priser på gulvafslibning

Der er ikke to opgaver, der er ens. Aldrig!

Man siger ofte, at man ikke kan sige noget entydigt, når det kommer til børns opdragelse. Dette kan man ikke, fordi der er ikke to børn, der er ens. Det samme gælder gulve.
Vi mener nemlig ikke, at man kan sætte en fast pris på noget så individuelt som gulve. Gulve er forskellige, og derfor er prisen for behandling af et gulv ligeså.

Tilbud på gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi giver et tilbud baseret på et besøg hos dig. Og det koster dig absolut intet andet end din tid. På den måde sikrer vi, at vi kan levere ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også at vi sikrer, at vi kan levere den ultimativt bedste kvalitet.

Ingen overraskelser og ingen uforudsete ekstraregninger – ingen skuffelser.

Sådan kan vi lide at arbejde. Find mere information om gulvafslibning her.

Dette kigger vi efter, når vi beregner priser på gulvafslibning:

Vi beregner gulvafslibnings prisen ud fra, hvilken stand dit nuværende gulv er i. Her kigger vi efter ridser, skjolder m.m., som skal udbedres. Derudover tager vi højde for, dine ønsker til slutresultatet. Vi tager i vores tilbud højde for, hvilken efterbehandling du ønsker, og vi tager højde for hvilken behandling dit trægulv har brug for.

Med et tilbud fra os får du altså en skræddersyet løsning, uden nogen skjulte gebyrer, og uden nogen prisoverraskelser hvad angår specialbehandlinger. Vi har i vores skræddersyet tilbud taget højde for dette, da vi har set gulvet, inden vi har givet en gulvafslibnings pris.

Vi ønsker at gøre opmærksom på, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker, at du får et resultat, som er flot og holdbart. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af fx materialevalg herunder lak, olie osv.

Dette kan betyde en højere gulvafslibnings pris nu og her, men på den lange bane har du sparet mange penge, da du får en længere holdbarhed og en mere slidstærk overflade.

Vores gulvslibere er top professionelle og effektive, hvilket sikre dig at opgaven er løst hurtigst muligt, med fokus og respekt for gulvets behov og det endelige slutresultat.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

ref49-forside ref49-forside-2

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba