Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning Rødovre

Gulve bliver unægteligt slidt gennem tiden, da det er umuligt at undgå hyppigt brug af gulvene. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at de skal behandles, hvis deres smukke udseende skal holdes ved lige. For den gennemsnitlige dansker er det imidlertid ikke en smal sag at foretage behandling af sine gulve.

Men er du bosat på Sjælland, kan du få en professionelt udført gulvafslibning i Rødovre eller omegn. Vi hjælper gerne til med at udføre et professionelt stykke arbejde, som kan give liv til dine nedslidte gulve efter års daglig brug.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Hvad får du med en gulvafslibning fra os?

Vi tilbyder en professionelt udført service, som tager forbehold for dine behov, ønsker og anvisninger, og vi er derfor sikre på, at vi kan levere en gulvafslibning, som du vil blive tilfreds med.

Vi tager hånd om gulve, som er mærket af fernis, hård slitage, skæve gulve med mere. Arbejdets udformning vil naturligvis være afhængig af, hvor medtaget gulvet er, og hvorledes du ønsker det behandlet. Vi kan tilbyde gulvafhøvling til specielt slidte gulve og kan få ethvert gulv til at skinne igen.

En gulvafhøvling kan gøre hele forskellen, så din bolig kan komme til at se ud som ny igen.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

35-ref01 35-ref02

“Vi har lige fået slebet vores træbordplade af Cahba. Et super flot stykke arbejde, udført at en sød og serviceminded medarbejder. Man kan tydeligt mærke at de ved hvad de laver og ikke mindst at de brænder for det gode håndværk.”

Med venlig hilsen

Maria Gammelgaard

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu