Bolius

Gulvafslibning Roskilde

Et nyt gulv kan skabe nyt liv i din bolig. Men hvorfor skifte et godt og velfungerende gulv ud når du kan få lavet en gulvafslibning i stedet?

At se processen fra start af gulvafslibningen til det færdige produkt, er noget af det mest tilfredsstillende vi kender, og noget af det der gør vores arbejde fedt. Når vi siger farvel, står vores kunder altid med et stort smil på læberne nemlig.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Et gulv kan have en meget stor indflydelse på hvordan rummet opfattes og føles. Ujævnheder, misfarvning og falmede områder signalerer ikke ligefrem hygge eller god design-smag. Det vil sige, at dine møbler og indretning generelt, ikke får lov at komme til sin ret på et mat og trist gulv.

Det kan du heldigvis ændre med en gulvafslibning. Vi hjælper dig hvis du bor i Roskilde eller omegn. Og nej, der er naturligvis ikke nogen risiko forbundet. Vi tager nemlig kun den øverste del af lakken!

Afhængigt af hvilket resultat du ønsker at få efter gulvafslibningen, kan du give en klar lak eller en lys olie for at give et klart og naturligt træ-look, eller vi kan påføre noget lak eller olie med noget mere farve og følelse i.

Gulvafslibning er for professionelle

Gulvafslibninger kræver specielt udstyr, ekspertise og erfaring for at få et godt resultat. Man kan selv leje det meste og prøve sig frem, men det kan hurtigt blive en dyr og besværlig proces, uden at man får det resultat man håbede på.

Når du vælger os, får du netop det! Vi lever for vores erhverv og vores passion skinner direkte igennem til gulvene.

Ring og bestil en tid eller få et tilbud på gulvafslibning nær Roskilde i dag, så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Før vi kommer, er det en god idé at fjerne møbler og andre genstande fra gulvet, afdække for støv i nærtliggende rum og på væghængte genstande. Selvom vi passer på, kan støv nemlig godt blive spredt mens vi arbejder på gulvet. Det er desuden en god idé at overveje om der ønskes lak eller olie, og om det skal være de naturlige gulvfarver som skal skinne igennem, eller om man ønsker en mørkere finish efter sin gulvafslibning.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer forbi og kigger på dit træværk og vurderer hvad det vil koste af få det ønskede resultat frem. Vi tilbyder gulvafslibning på både indendørs og udendørs trægulve, eller et samlet tilbud hvis både gulvet og terrassen skal shine.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

34-ref01 34-ref02

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba