Bolius

Gulvafslibning på hele Sjælland

Vi går på vores gulve hver eneste dag og det kan ses efter nogle år. Skal dit gulv se nyt og flot ud, så kunne det måske bruge en afslibning og behandling.

Hos Cahba.DK er vi eksperter i Gulvafslibning og vi leverer altid et tilfredstillende resultat. Så hvis du ønsker at få en gulvafslibning, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Cabha.DK sliber gulve på hele Sjælland

Mange års erfaring i gulvafslibning på Sjælland har gjort os utrolig dygtige til at slibe gulve, hvilket er noget som kommer alle sjællændere til gode. Gulvafslibning på Sjælland har aldrig været bedre og hjælpen har aldrig været tættere på. Vi er håndværksmæssige arbejde utroligt professionelle og ved hvordan vi skal tilgå sådan en opgave. Som sjællænder ses der egentlig mange udbydere på markedet, men det kan være svært at finde ud af hvem der er den bedste og matcher ens ønsker og behov. Hvis man søger gulvafslibning Sjælland vil der dukke flere op, og valget kan være svært. Men det behøver det ikke at være længere. Vi vil nemlig garantere, at vi kan levere et solidt og holdbart stykke arbejde til en yderst konkurrencedygtig pris.

Høj kvalitet og tilfredse kunder i forbindelse med gulvafslibning

Vores medarbejderne har en stor viden om hvordan de forskellige gulve til slibes alt efter hvordan overfladen ser ud. Det kan både være maling, olie eller generelt et stort slid som har gjort, at gulvene skal shines op og alt efter hvad det har været, har vi haft professionelle tilgange til alle slags gulve. Alle gulve skal nemlig ikke behandles ens hvis man ønsker at opnå det bedste resultat.

Gulvafslibning kræver at man ved hvad man laver, og med vores store erfaring er vi eksperter inden for det felt. Kvalitet og et stort knowhow er nogle af byggestenene til at vi oplever så stor succes og kundetilfredshed. Det skaber en tryghed hos kunderne når de kan se både i arbejdsprocessen og på slutresultatet, at alle vores medarbejderne ved hvad de laver.

Gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Mulighederne for at gøre gamle gulve pæne igen igennem en gulvafslibning er mange, og derfor kan det være svært at sætte sig fast på hvilken en mulighed man skal vælge.

Derfor tilbyder vi et uforpligtende tilbud til alle deres kunder på Sjælland der ønsker en gulvafslibning. Du kan enten skrive en mail med dine ønsker og behov eller du kan ringe og snakke med en af vores dygtige medarbejdere som kan hjælpe med at guide dig til at opnå det bedst mulige resultat. Der kan være mange spørgsmål i forbindelse hermed, og Cabha.DK vil med stor glæde stå klar til at svare på de spørgsmål du kunne have i forbindelse med at få slebet dit gulv.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1602 IMG_1606

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba