Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Gulvafslibning i Smørum

Bor du i Smørum, og har dine gulve brug for en gulvafslibning? Så kan Cahba hjælpe dig. Hvis dine gulve, din terrasse eller trappe er blevet triste og slidte at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå som nye igen. De vil komme til at se så nye ud, at dine gæster vil spørge dig, om du har fået lagt nye gulve! Cahba kan hjælpe dig med en gulvafslibning i Smørum og omegn.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Skader på dit gulv

De fleste personer er rent faktisk ikke klar over det, men et gulv har meget stor betydning for oplevelsen af et lokale. Er gulvet trist, slidt og mat, bliver helhedsindtrykket af lokalet det også. Hvis gulvet endda er ujævnt eller har dybe slidmærker, vil oplevelsen af både inventar og lokale også blive kraftigt trukket ned.

Hvis der er benyttet fernis på gulvet, eller hvis gulvene er meget medtaget eller direkte skæve, kan det være nødvendigt med en dybdegående gulvafslibning for at få gulvene lige og indbydende igen.

Er der kun få overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers stadig ser nydelig ud, så er en finpudsning nok, da den kun “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

Gulvafslibning gør hjemmet rart at være i

De fleste gulve af træ kan afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne – og det er heldigt for dig! Det skaber nemlig nyt liv i hele lokalet – både for gulvet og for dig. Her er det vigtigt, at du tager det rigtige valg af efterbehandling.

Synes du for eksempel at lokalet er blevet for mørkt og trist, vil en gulvafslibning bringe det rå træ til syne igen. Hvis du vælger at efterbehandle træet med klar lak eller lys olie, får hele lokalet et helt nyt look og et mere indbydende udtryk. Det giver liv og energi til lokalet og fjerner det gamle, slidte look.

Vælg professionel gulvafslibning, og gør dig klar på et lækkert nyt gulv

Professionel gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selvom du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked i Smørum og omegn, er du sikker på du får et højkvalitets stykke arbejde leveret, hvis du vælger en professionel gulvbehandler.

Cahba har mange års erfaring og kender til alle de udfordringer, du kan komme ud for, hvis du skal afslibe dit gulv. Samtidig slipper du for selv at skulle lave det hårde arbejde, og du kommer også til at undgå at skulle erstatte de skader, der ofte sker på maskinerne, når de bliver styret af folk uden professionel erfaring.

Passioneret gulvsliber

Hvis du vælger Cahba til gulvafslibning i Smørum, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om. Som gulvsliber går Cahba op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet. Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er netop det der motivere os til at gøre vores arbejde. Derfor leverer vi altid den højeste kvalitet. Vores kunder er nemlig de bedste, man kan have!

Overvejelser før gulvafslibning

Rummene skal altid være tømt for møbler, så vi kan komme ordentlig til, og så vi undgår potentielle skader på dem med vores maskiner.

Vi rydder altid fuldstændig op efter os, men der kan alligevel forekomme lidt støv efter vores besøg, så derfor anbefaler vi at dække af for støv ind til andre rum i hjemmet.

Specielt på terrasser skal alle søm være dykket, så vores maskiner ikke støder på dem og går i stykker.

Få et helt gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du skal have afslebet dit trægulv med et resultat af højeste kvalitet, anbefaler vi, at du kontakter os. Så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og kigger på det gulv, du ønsker afslebet og efterbehandlet. Du får derefter et gratis og helt uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste, at genskabe det naturlige flotte trælook, så du igen kan glædes over det og vise det frem for dine gæster.

Der er aldrig to opgaver, som er ens

Trægulve er en finurlig størrelse. Selvom de kan være lavet af de samme materialer og være behandlet med den samme efterbehandling, så vil det videre arbejde med dem aldrig være ens. Hver enkelt gulvbehandling og gulvafslibning i Smørum vil være unik. Derfor vil hver enkelt pris også variere fra opgave til opgave. Vi mener nemlig ikke, at man kan sætte en fast pris på noget så individuelt som gulve. Gulve er forskellige, og derfor er prisen for behandling af et gulv ligeså. Vi laver en individuel vurdering af dit gulv, så vi er sikre på, at du får den service, du fortjener!

Tilbud på gulvafslibning i Smørum

Vi giver et tilbud baseret på vores besøg hos dig. Og det koster dig absolut intet andet end din tid! Hvis du bor i Smørum eller omegn, skal du blot ringe til os, og så kommer vi på besøg. Det mener vi er den service, du fortjener. På den måde sikrer vi, at vi kan levere ikke blot den bedste pris på lige præcis din opgave – men også at vi kan levere den ultimativt bedste kvalitet, som du bliver glad for i mange år frem!

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

IMG_1883 IMG_1908

“Super god oplevelse med Cahba, som jeg kun kan anbefale! Flot gulv og spisebord og god vejledning fra Jens ift. vedligeholdelse”

Med venlig hilsen

Emilie

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba