Bolius

Gulvafslibning Solrød

Gulvafslibning af dine gamle og slidte trægulve kan gøre en verden til forskel. Gulve er noget af det, der slides allermest i vores boliger, fordi det bliver belastet hver evig eneste dag. Men derfor skal det da ikke snydes for en god og kærlig behandling. Hvis dine gulve i Solrød Strand trænger til en kærlig hånd så kontakt os her hos Cahba.DK

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vores vejledning og dig i centrum

Når vi giver gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Solrød Strand, er det altid med udgangspunkt i vores kyndige og professionelle vejledning.

Vi har mange års erfaring med afslibning og behandling af gulve, og vi ved lige præcis, hvordan vi kan få dine gulve til at se ud, som du ønsker det. For os er det vigtigt at have dig og dine ønsker med i hele processen. Hvis du har særlige ønsker til dit gulv eller en tid, som vi skal tage hensyn til, er det altid med i vores overvejelser og planlægning, når vi giver dig et tilbud på vores gulvafslibning.

Vi er et hold af professionelle og dygtige gulvslibere, som går op i kvalitet og din tilfredshed. Vi giver dig altid et tilbud ud fra den bedste kvalitet, så dine gulve får så meget kærlighed som muligt.

Vi ved, hvor meget gulve betyder i et rum, og derfor skal de også have den bedste behandling, de kan få. Vi kender vores maskiner og alle slags trægulve ud og ind, og derfor kan vi også give dine gulve den bedste og mest optimale behandling.

Få træets naturlighed frem igen

En gulvafslibning, hvad end den er overfladisk eller dyb, kan få træets naturlighed frem igen. Dine gulve kan blive lysere, når vi sliber dem, og træets flotte naturlighed vil skinne igennem. Bare uden ujævnheder og dybe ridser.

Træ og det rå element er en stor del af den skandinaviske indretningsstil, og den kan vi ramme med vores gulvafslibning i Solrød Strand. Træets naturlighed og råhed giver varme og hygge, og så passer alt bare godt til et nyslebet gulv.

Det kan ofte føles som et helt nyt gulv, men det er trods alt lidt nemmere end at brække det gamle op. Og hvorfor egentlig smide noget ud, som kun er beskadiget på overfladen og kan slibes ned? Kontakt os så kommer vi ud og kigger på din gulve, hvorefter vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i Solrød Strand.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

35-ref01 35-ref02

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba