Bolius

Lakering af gulve

Trægulve er et populært valg i de danske hjem, og det er ikke uden grund. Ikke alene er de flotte og inviterer naturen indenfor, men de kan også holde i mange år.

Selvom dine trægulve kræver lidt kærlig pleje og vedligeholdelse, vil de gengælde tjenesten ved at stå flot i mange år fremover. Med en lakering af dit gulv sikrer du både en flot overflade på dit trægulv og en utrolig holdbarhed, som ikke matches af andre efterbehandlinger. Faktisk kan du afhængigt af den valgte lak få en vedligeholdelse af dine gulve, der holder i 7-10 år.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Slidstærk overflade og nem rengøring

Når det gælder efterbehandlinger af trægulve, står valget som regel mellem sæbe, olie og lak. Af disse tre er lakken uden tvivl den mest hårdføre, som danner en slidstærk, beskyttende hinde på dine gulve. Det er derfor ikke uden grund, at lakering af trægulve er et valg, som vi ofte ser. Med en lakering giver du nemlig dig selv en løsning, som er nem at vedligeholde. Lakken gør, at væsker mm. Ikke trænger ind i træet og danner skjolder og farveforskelle på dit gulv. Samtidig gør en lakering det nemt at støvsuge og afvaske dine gulve, så de altid er pæne og rene. Hvis du sætter pris på nem vedligeholdelse, er en lakering af dine gulve derfor det oplagte valg for dig.

Hvordan ser du, om dine gulve trænger til en ny lakering?

En lakering holder længe, men ikke evigt. Hvis man vil passe godt på sine gulve, bør man få udført en ny lakering, inden det gamle lag er helt slidt væk. Hvis dit gulv har en mat overflade, er det et tegn på, at den nuværende gulvlak er ved at være slidt væk. I tilfælde af mærker og synlig slitage på gulvet bør man altid vælge at få foretaget en fuld ny lakering af hele gulvet. En plet reparation er mere eller minde umulig at foretage, da det vil give synlige farveforskelle på gulvet, og det giver ikke et flot slutresultat. Hvis der allerede er synlige skjolder på dine gulve, anbefaler vi en behandling af skjolderne, inden man udfører en ny lakering. Ellers vil farveforskellene stadig være synlige efter en ny lakering.

Hvordan skal dit nye gulv se ud?

Lak er et populært valg, fordi det giver dig mulighed for at bestemme, hvilket look du ønsker, dine gulve skal have. Lak kommer i mange afskygninger, og der er uden tvivl også en, der passer til netop dit temperament. Når man tager sit valg med hensyn til lak, bør man både tage højde for egne præferencer og for den type af gulv, som man arbejder med. Forskellige træsorter egner sig nemlig bedre til en type lak end andre. Samtidig har du med dit valg af lak mulighed for at vælge, om dit gulv skal have et glansfuldt udtryk, en mere mat overflade eller måske et hvidt look. En lakering er derfor en løsning, der passer godt til mange, da man selv kan tilpasse sit gulv med valget af lak.

Få mest ud af din nye gulvbehandling

Som sagt bør man ikke forsøge at lakere sit gulv, før man har fjernet den gamle lakering. Derfor anbefaler vi en let afslibning forud for en ny lakering. Det sikrer det bedste resultat, når man lægger et nyt lag lak. Derudover er det vigtigt for os, at vi kan arbejde med en tør, ren og ensartet overflade. Hvis der er skader eller skjolder på gulvet, bør de altså behandles eller udbedres forud for en ny lakering. Hvis det er tilfældet med dine gulve, vejleder vi dig gerne til at finde den bedste løsning til netop din situation. Husk også, at det er en god idé at benytte filtdupper under dine møbler, fx på stole- og bordben. Det beskytter nemlig dit gulv mod unødigt slid og ridser, hvad enten dit gulv er nylakeret eller ej.

Kontakt os og hør mere om dine nye gulve

Trænger dit gulv til et ansigtsløft, og vil du gerne slippe for besværlig og tidskrævende vedligeholdelse? Så er en lakering det oplagte valg for dig. Vælger du os til at foretage lakering af gulvene i dit hjem, kan du forvente hjælp fra fagfolk, der ved, hvad de taler om. Vi har mange års erfaring i afslibning og lakering af gulve, hvilket gør, at vi kan give dig en grundig og troværdig rådgivning i, hvordan vi får det flotteste udtryk frem i dine gulve. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil have en uforpligtende vurdering af netop din opgave.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba