Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maler Amager

Hos Cahba udfører vi også malerarbejde. Der findes ikke en opgave som er for stor eller lille til os. Vi maler alt fra huse til haller og både indendørs og udendørs arealer. Derudover maler vi både for private og erhverv.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Maler på Amager

Vi maler altid med Flügger og Beckers kvalitetsmaling, som har en rigtig god dækkeevne og holder sig frisk i mange år efter påføring. Vi maler desuden altid i to lag for at sikre os mod helligdage.

Hos Cahba er vi eksperter i træværk og behandlingen heraf. Da vi startede op i tidernes morgen, gik vores arbejde ud på gulvslibning og -afhøvling, gulvbehandling og behandling af træværk generelt. Du kan derfor trygt samle dine renoveringsprojekter hos os under én hat, så du kan nøjes med én samlet pris og stadig sikre det gode professionelle håndværk.

Malerarbejde pris Amager

Enhver maleropgave er helt unik og ligeså er prisen. Hos Cahba beregner vi derfor altid en pris med udgangspunkt i time- og mandskabsforbrug, materialeforbrug og opgavens generelle størrelse. Ring til os på telefonnr.: +45 51 48 23 23 og få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde på Amager.

“I går d.09/05 havde vi besøg af Cahba, som afsleb og olierede vores træterrasse, som var grim og afskallet. Vi er meget tilfredse med resultatet og og også med den venlige måde, vi gennem hele forløbet er blevet mødt på. Alt er foregået præcist og professionelt.”

Med venlig hilsen

Aksel og Birgit F. Hansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba