Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maler Greve

Cahba har en række malere in-house, som gerne tager ud til dig og giver et bud på din maleropgave. Vi maler både hos private og erhverv og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi laver både indendørs og udendørs malerarbejde.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Maler i Greve

Mangler du en maler til indendørs eller udendørs arbejde i Greve? Hos Cahba leverer vi altid et professionelt stykke malerarbejde, når det drejer sig om at give dit hjem eller virksomhed en opfriskning. En ny farve på væggen eller en opfriskning af en hvid væg kan gøre underværker, og derfor gør vi en dyd ud af at levere malerarbejde i høj kvalitet.

Vi er malere med flere års erfaring, og vi sørger for ikke at forlade en bolig uden, at kunden er tilfreds. Greve skal også have flotte vægge, og derfor leverer vi nu også malerarbejde i Greve. Vi udfører altid et stykke malerarbejde i høj kvalitet, og derfor bruger vi også det bedste maling, der er på markedet. Vi bruger kvalitetsmaling fra Flügger og Becker for at sikre det bedste resultat for dig. Vi maler altid to lag, fordi vores erfaring siger, at det er der, vi opnår det bedste og flotteste resultat. Vi prioriterer altid kvalitet fremfor kvantitet i vores arbejde. Hvis du søger en erfaren maler i Greve og omegn så tøv ikke med at kontakte os hos Cahba. Vi udfører malerarbejde i både store og mindre projekter, hvad enten det er i private hjem eller hos virksomheder.

Malerarbejde pris Greve

Vi foretager altid professionelt og kvalitetsfyldt malerarbejde. Vi maler både i private hjem og hos erhvervsdrivende. Vi tager altså glædeligt imod både store og små opgaver og maler både inde og ude.

Alle maleropgaver er særegne og ligeså er prisen. Hos Cahba beregner vi derfor altid en pris med udgangspunkt i time- og mandskabsforbrug, materialeforbrug og opgavens generelle størrelse. Ring til os på telefonnr.: +45 71 72 99 85 og få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde i Greve. Vi kommer gerne hjem til dig og ser på opgavens størrelse og omfang på forhånd.

“Jeg kan varmt anbefale Cahba. Dejligt at opleve et professionelt firma, både med hensyn til aftaler og til udførelse af afslibning og oliering. Meget flot udført arbejde af Jens.”

Med venlig hilsen

Kirsten Høier

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba