Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maler København

Hos Cahba udfører vi også malerarbejde. Vi sætter professionalisme højt på dagsordenen ved ethvert malerprojekt og sørger altid for at skabe smukke fejlfrie resultater. Vi maler både hos private og større erhvervsprojekter. Derudover maler vi både indendørs og udendørs.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Maler København – malerarbejde i bedste kvalitet

Cahba leverer primært gulvbehandling, gulvafslibning, afslibning af bordplader og generelt behandling af træværk. I dag leverer vi også malerarbejde i København. Malerarbejde er et håndværk, der skal kræses om, og det er netop, hvad en maler hos Cahba gør. Malerne har mange års erfaring, hvorfor resultatet altid bliver perfekt. Hvis man har brug for en maler i København, er der rig mulighed for det, hvis man blot kontakter os. Arbejdet bliver udført i bedste kvalitet, og malerne bruger samtidig kvalitetsmaling fra Flügger og Becker. Derudover er malerne med helt i toppen, når det kommer til:

· Professionalisme
· Serviceniveau
· Tryghed
· Kvalitet

Ring og få et gratis tilbud af en maler

En maler hos Cahba udfører enhver type malerarbejde. Dette gør de både i et hus, en lejlighed eller ved et større malerprojekt for en virksomhed. Prisen for arbejde udført af en maler i København er baseret på opgavens omfang. Derfor tilbyder Cahba, at man kan invitere en maler ud til projektet, så maleren kan danne sig et overblik og komme med et gratis og uforpligtende tilbud. Det bliver derfor nemt at komme i gang, når man bestiller en maler i København.

“Tusind tak til CAHBA Jens for hans effektive arbejde og det smukke resultat, trods 32 graders varme på terrassen i dag! Jeg er super glad for at se den smukke terrasse have fået nyt liv. Jeg vil helt sikkert benytte CAHBA igen – også til mine andre træprojekter”

Med venlig hilsen

Thea

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba