Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maler Østerbro

Hos Cahba udfører vi også kvalitetsfyldt malerarbejde. Vi maler både hos private og erhverv og både inde og ude. Vi er professionelle uddannede malere og vi sætter en dyd i altid at levere et smukt og fejlfrit resultat.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Maler på Østerbro

Vi bruger altid kvalitetsmaling fra Flügger og Becker og påfører altid maling ad to omgange. Selvom malingen har en høj dækkeevne er vi på denne måde sikrede mod eventuelle helligdage.

Cahba har i mange år været funderet i services som gulvafslibning, efterbehandling og behandling af træværk generelt. Derfor kender vi træ og ved altid præcis hvad dit træværk har brug for. Vi ved også hvordan vi redder udpint træ og hvordan du bedst behandler træet, hvad enten der er tale om maling eller anden behandling. Saml derfor din renoveringsprocess hos os og lad os stå for, at du kommer i mål med dine drømme og ønsker for dine lokaler.

Malerarbejde pris Østerbro

Alle maleropgaver forskellige og derfor er alle priser også forkellige. Hos Cahba beregner vi derfor altid en pris med udgangspunkt i time- og mandskabsforbrug, materialeforbrug og opgavens generelle størrelse. Ring til os på telefonnr.: +45 51 48 23 23 og få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde på Østerbro

Vi er yderst tilfreds med afslibning og oliering af vores nye træterrasse. Et meget professionelt arbejde udført af Jens. Vi vil helt sikkert komme tilbage næste gang vi skal have lavet noget, kan på det varmeste anbefale Cahba.”

Med venlig hilsen

Helle Bjerre

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba