Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maler Roskilde

Her hos Cahba udfører vi altid et professionelt håndværk og det gælder også vores malerprojekter. Vi må både inde og ude og ingen projekter for små eller store til os, hvad enten der er tale om privat eller erhverv.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Maler Roskilde – kvalitetsarbejde udført af professionelle

Hos Cahba er vi nørder, når det kommer til livsforlængelse og –foryngelse af interiør og træværk. Det er derfor vigtigt for os, at arbejdet bliver udført til perfektion, når man har brug for en maler i Roskilde. Derfor maler vi for eksempel altid to lag, hvilket vi anser som værende mere professionelt end blot ét lag, da det ikke altid dækker ordentligt. For at give indbyggerne i Roskilde den bedste oplevelse går vi afslutningsvist arbejdet igennem. Kvalitetsarbejde er vigtigt, men det kræver også, at udstyret er det bedste. Derfor bruger Cahbas malere kvalitetsmaling fra Flügger og Becker.

Indendørs og udendørs malerarbejde med en maler Roskilde

Vores malere i Roskilde udfører både indendørs og udendørs arbejde. Begge dele gør de med et højt fagligt niveau. Cahba.dk leverer primært gulvafslibning, gulvbehandling, afslibning af bordplader og generelt behandling af træværk, men også maling klares af en professionel maler i Roskilde. En maler Roskilde skaber også tryghed hos kunden, så kunden trygt kan lægge opgaven i malerens hænder. Cahba gør meget for at skabe en relation til kunden ved at give kyndig vejledning og komme med en ærlig mening.

Malerarbejde pris Roskilde

Alle maleropgave er unikke og ligeså er prisen. Ring til os på telefonnr.: +45 51 48 23 23 og få et gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde i dit område. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven på forhånd så vi ved hvad vi har med at gøre.

“Jeg er meget tilfreds med mine nye gulve. God service. De er meget professionelle i deres arbejde, og fleksible ift. dato for slibning. Kan give mine varmeste anbefalinger.”

Med venlig hilsen

Aksel og Birgit F. Hansen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba