Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Maling af hus

Skal dit hus males? Hos Cahba er vi eksperter i facademaling og leverer altid et grundigt og holdbart resultat.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

At male et hus er et stort projekt. Særligt hvis du selv vil give dig i kast med det. Udover materialeomkostningerne og eventuel leje af specialværktøj, stiger eller stilladsering kan der hurtigt opstå uforudsete problemer undervejs, som gør ondt i pengepungen. En facade kan være porøs, revnet eller malingen og dets farve kan reagere uønsket på overfladen. Tal derfor altid med en professionel inden du går i gang.

Vil du sikre dig mod disse udfordringer eller blot lægge din energi andetssteds er du meget velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og besigtiger facadens stand og opgavens omfang så vi kan afgive et fair pristilbud.

Vi regner vores priser i mandskabs og materialeforbrug, samt timeantal og opgavens omfang generelt. Det betyder at du altid får en specialtilrettet pris som passer til dit unikke projekt.

Husmaling og maling af facader af professionelle

Kvaliteten af vores arbejde er altid det vigtigste for os. Vi lever af, at gøre dig glad og går langt for at opfylde dine drømme og ønsker. Vi hjælper også gerne med farvevalg og kan medbringe prøver så du kan få en fornemmelse af hvad der vil være pænt til dit hus.

Vi kan rådgive dig i hvordan du opnår det bedst mulige resultat og hvilken metode du bør vælge. Yderligere bidrager vi gerne med gode råde til vedligeholdelsen fremadrettet.

Det gode malerhåndværk

Vi spartler altid inden påføring af maling og maler altid i mindst to lag for at undgå helligdage. Vi bruger Beckers kvalitetsmaling, som er slidstærk og holder sig frisk i overfladen i meget lang tid, så dit hus eller din virksomheds bygning tager dig flot ud længe. Vi bruger desuden pensler og ruller af høj kvalitet.

Udover murværk maler vi også på træ og ethvert andet materiale. Vi ved hvordan vi forbereder og efterbehandler materialer så dets levetid forlænges og malingen bliver flot og skaller af. Du kan derfor trygt overlade maling af vinduer, døre, skure, stakitter osv til os.

Vi foretager altid en grundig afdækning inden vi maler og rydder ordentligt op ved færdigt arbejde. Vi går desuden altid vores arbejde grundigt efter i sømmende for at sikre den høje kvalitet vi kendes for.

Du kan samle flere renoveringsprocesser hos Cahba, da vi har mange års erfaringer med gulvafslibning og behandling, maling inde og ude og restaurering af terrasser og meget mere.

“Vi har fået slebet og olieret 24 altaner med et fantastisk resultat. Håndværkerne har været yderst behagelige at omgås og meget flexible mht arbejdsdage og arbejdstider. Alt i alt har det været en virkelig god oplevelse og vi kan i den grad anbefale CAHBA til andre.”

Med venlig hilsen

Mie Vikkii Ipsen

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba