Bolius

Maling af lejlighed i København

Trænger du til at få malet din lejlighed i København? Hos Cahba.DK er vi eksperter i at friske din lejlighed op og klargøre til salg og indflytning. Vi leverer altid et grundigt og holdbart resultat.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Det gode malerhåndværk

Vi bruger Flügger og Beckers kvalitetsmaling, som er vores klare favoritmaling, fordi det har en god rigtig dækkeevne. Det færdige maleresultat er en ekstrem god holdbarhed og et friskt look, som holder sig pænt i overfladen i mange mange år. Vi maler altid to lag maling. Dette dels for at undgå helligdage, men også for at sikre at den gamle maling nedenunder ikke ‘skinner igennem’. Derudover bruger vi altid pensler og ruller i den allerhøjeste kvalitet på markedet.

Hos Cahba.DK spartler vi altid revner og borehuller korrekt og efterlader et pænt og resultat. Vi har også mulighed for at fuldspartle og opsætte tapet, filt og væv for dig, eller lappe ødelagte tapeter. Vi roder ikke og afdækker altid korrekt, så der ikke kommer pletter på gulvet og diverse karme. Vi går altid vore arbejde grundigt efter i sømmene inden vi overleverer det færdige resultat. Vi synes nemlig det er en fantastisk følelse at aflevere et pænt og ordentligt resultat og se smilet i vores kunders ansigter. Vi hjælper også gerne med farvevalg, så vi sikrer den helt rigtige nuance og ethvert andet spørgsmål du kunne sidde inde med.

Maling af lejlighed hos private

Trænger din nye lejlighed til en opfriskning? Eller går du rundt med drømme om at sælge? Vores malere her hos Cahba.DK leverer altid et kompetent og professionelt udført malerarbejde.

Fordelene ved at hyre Cahba.DK, fremfor at give sig i kast med et gør-det-selv projekt er mangfoldige. Du sparer selv tiden, mens vi gør hvad vi er bedst til, så du har tid til at få hverdagen til at hænge sammen. Derudover kan det blive en omkostelig affære for dig, hvis malerarbejdet ikke udføres korrekt. Udover materialeomkostningerne og eventuel leje af specialværktøj, stiger mm. kan der hurtigt opstå uforudsete problemer undervejs, som gør ondt i pengepungen. Konsulter derfor altid med en professionel, hvis du alligevel ønsker at male selv.

Vil du sikre dig mod uforudsete regninger eller blot slippe for DIY-bøvlet er du velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Så kommer vi ud og besigtiger opgaven og afgiver et pristilbud. I samme omgang kan vi tage et kig på dine andre renoveringsprojekter, måske trænger gulvet til en afslibning og efterbehandling? Eller måske er bordpladen blevet træt og trænger til nyt liv? Uanset er vi skarpe og ved præcist hvad der skal til for, at dit hjem får det løft der gør at hjemmet bliver rart at bo i.

Større maleropgaver hos virksomheder og foreninger

Hos Cahba.DK har vi kapaciteten til, at udføre større renoverings- og maleropgaver hos både private, virksomheder, ejer- og andelsforeninger. Vi maler alt i et lejlighedskompleks lige fra selve boligerne, men også opgange, elevatorer – simpelthen alt både indendørs, men også udendørs. Vi er desuden eksperter i træværk og kan afslibe og behandle alt fra gulve, bordplader, gelændere og hvad du ellers kan komme i tanker om. Brug derfor Cahba.DK til det næste allround renoveringsprojekt af jeres bygninger og saml regningen ét sted.

Priser på maleropgaver

Vores priser bestemmes af mandskabs- og materialeforbrug, samt timeantal og opgavens omfang generelt. Det er derfor altid svært at gisne om en opgaves pris og derfor ønsker vi altid at komme ud på området og besigtige inden vi afgiver en endelig pris.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba