Bolius

Cahba.DK gulvafslibning og malerarbejde i høj kvalitet

Er dine gulve, din terrasse, trappe eller andre ting af træ blevet triste og slidte at se på, kan en afslibning få dem til at fremstå næsten som nye igen. Det får smilet frem og gør, at du genfinder glæden ved de pågældende ting.

Alle vil tro, at du har fået nyt, men i virkeligheden har du fået noget meget bedre: Forlænget levetiden af det, du allerede havde.

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Om Cahba.DK

Det kan da godt være, at et nedslidt gulv, en slidt trappe eller en ramponeret bordplade ikke får dig til at ligge søvnløs om natten, men det bliver nemt kilde til næsten daglige ærgrelser og får dig måske til at overveje at anskaffe dig noget nyt.

Det er synd. For med en afslibning kan du give dit triste gulv, trappen, terrassen eller træbordpladen på køkkenbordet eller spisebordet nyt liv igen og genskabe den oprindelige glød og vitalitet, samtidig med at du beholder de originale materialer og den historie, de fortæller.

Glæden ved et veludført håndværk

En afslibning skaber en utrolig forandring, der vil overraske dig, når du først har prøvet at få afslebet dit gulv, din terrasse, din trappe eller din bordplade. Derfor glæder det os, som professionelle træslibere over hvert eneste stykke veludført arbejde, som vi afleverer til vores kunder. Det at opleve, hvordan kunderne genopdager og glædes over deres ting og det nye udseende, som afslibningen har givet træet, er en ekstra bonus ved at gå på arbejde hver dag.

Åben dialog og fokus på at levere det bedste resultat hver gang!

Det som er kendetegnende for vores firma er, at vi påbegynder alle vores opgaver med at tage en indledende, åben og ærlig dialog med dig om det træværk, der skal afslibes. Hvad er et realistisk resultat, samt hvordan og hvor hurtigt kommer vi frem til det.

For med mange års erfaring som træslibere ved vi, at det bedste resultat kræver den rigtige proces, den rigtige planlægning, den rigtige fremgangsmåde og den rigtige efter og færdigbehandling. Først når planlægningen er helt på plads og alt er aftalt med dig, går vi i gang.

Alle vores opgaver udføres med stor omhyggelighed og efter den plan, vi har aftalt. Det sikrer, at vi står med det ønskede, optimale og bedste resultat, når vi er færdige – til aftalt tid og pris. Slutresultatet skal være ordentligt og helst overgå dine forventninger. Det er det vigtigste for os ,og det, der giver glade og tilfredse kunder hver gang!

Få et helt gratis og uforpligtende tilbud på din afslibningsopgave

Skal du have afslebet træværket med det bedste resultat, skal du tage fat i os her fra Cahba.DK

Så aftaler vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer ud og tager et kig på det træværk, du gerne vil have afslebet.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba