Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00
forsikring

Forsikring

Hos Cahba er du altid i trygge hænder!

Vi besøger årligt mange private hjem og behandler mange forskellige træoverflader. Dette gør vi uden yderligere problemer. Vi har stor erfaring indenfor vores felt og en stor viden om behandling af forskellige træsorter. Vi rådgiver dig i den bedste løsning af dit problem. Dette gør vi på baggrund af vores viden og erfaring. Vi ønsker altid at få en god dialog med vores kunder, så de føler sig trygge gennem hele processen. Vi ved dog, at med mennesker involveret betyder det også, at der er en risiko for, at der kan ske menneskelige fejl. Derfor har vi sørget for, at du altid kan føle dig tryg, når du køber en service af os.

Det handler om tryghed og sikkerhed

Skulle det utænkelige ske, at vi kommer til at lave en skade hos dig, så er vi dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig, hvis vi, ved et uheld, kommer til at lave en skade hos dig.
Vi har udover den lovpligtige ansvarsforsikring tegnet en udvidet forsikring, således at du altid kan føle dig tryg, når du køber en service hos os. Skulle uheldet være ude, betyder den udvidede forsikring, at du er dækket ind, hvis vi kommer til at lave en fejl på dit gulv.

Vi gør selvfølgelig altid alt, hvad vi kan, for at du blot får den service, du betaler for,
og ikke skal være generet af yderligere reparationer.

Vores forsikring skal ses som din sikkerhed og tryghed, når uheldet en sjælden gang sker. Vi kræser om dine træoverflader, og giver dem den bedste behandling, da det eneste vi ønsker er at opnå tilfredse kunder.
Vi glæder os til at give dit gulv, bordplade m.m. en sikker genopfriskning, så de igen står som nye.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba