Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Opsætning af filt og væv

Væv har været favoritten af tapeter i flere årtier. Væv er et tapet som opsættes direkte på færdigspartlede gipsvægge eller fuldspartlede vægge, og males henover for, at skabe en ru eller småmønstret væg.

Er du derimod mere til det helt glatte look, kan filt være løsningen for dig.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Filt er hypermoderne og bruges i mange nyere byggerier i dag, hvor stilen skal være så minimalistisk som muligt. Filt opsættes ovenpå helt glatte overflader uden små revner eller ujævnheder – som regel fuldspartlede. Dette bør altid udføres af en professionel hvis du vil være sikker på et godt resultat.

Filt kræver nemlig et sikkert og kyndigt håndelag, da det er super sensitivt overfor selv den mindste ujævnhed i underlaget. Væv kan derfor være en mindre risikofyldt løsning til dig der går rundt med gør-det-selv-drømme.

Filt og væv er særligt praktiske løsninger i rum med skråvægge, hvor fx farverige mønstrede tapeter kan få rummet til at virke rodet og asymmetrisk. Desuden er filt og væv en økonomisk løsning, som tillader at rummet altid kan males i lige den farve du ønsker. Ønsker du at male forskellige farver maling på dine vægge, bør du overveje filt, da det er nemmere at skabe lige linjer på.

Hos Cahba opsætter vi filt og væv med et yderst professionelt håndelag og mange års erfaring. Vi er eksperter i hjørnesamlinger og svære kringlede områder og leverer altid et elegant resultat. Vi benytter os også altid af kvalitetsfyldte og holdbare produkter, som er nøje udvalgt.

Ring til os på tlf.: +45 51 48 23 23 og få et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af væv og filt. Vi kommer desuden gerne ud og besigtiger projektet, så vi sikrer en realistisk og god pris. Du kan også samle et større renoveringsprojekt hos os og gøre brug af vores mange andre services lige fra gulvbehandling til malerarbejde. Uanset ser vi frem til at høre fra dig og fortælle dig mere.

“Cahba Gulve sleb og olierede 65m2 fyrretræsgulve.

Under hele processen har service og kontakten været meget behagelig! Alle aftaler er blevet overholdt og de er nemme at komme i kontakt med.

Resultatet er blevet rigtig fint og klæder vores nye lejlighed rigtig godt. Tak for et godt stykke arbejde og vejledning til Jens!”

Med venlig hilsen

Maria Gammelgaard

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba