Bolius

Opsætning af stuk

Stukken er ‘in’ igen og er de senere år blevet et modigt og udtryksfyldt indretningsikon, som bruges i mange forskellige typer indretnings-scenarier i både private hjem og erhvervsbygninger.

En stuk er som oftest en hul plastisk gips som sættes op langs loftkanten eller som en stuk rosette midt i loftet, fx omkransende et lampeudtræk.

Som oftest er en stuk hvidmalet i samme nuance som det resterende loft, men kan også være gennemfarvet, bemalet eller forgyldt. Det er altså kun fantasien som sætter grænser.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Kvalitets stuk

Hos Cahba.DK bygger vi enhver stuk af kvalitetsmaterialer, som holder i mange mange år fremover. Vi ved også at hemmeligheden bag en smuk stuk er en grundigt overmaling i flere lag, så stukkens fuger er grundigt bearbejdede. Resultatet er smukke kridthvide mønstre i loftet, som står godt til både den romantiske indretning, men også et modigt valg til den mere rå og moderne stil.

Udvælgelse af stuk

Når du skal udvælge stilen for din stuk, er det altid en god idé at tage udgangspunkt i din eksisterende indretningsstil, samt den stil som dit hjem lægger an. I ældre herskabelig lejligheder og huse kan en romantisk inspireret stuk med mange krummelurer nemlig bedre begå sig, end i mere moderne bygningsværker. Vær dog aldrig bange for, at eksperimentere og bruge en stuk som et frækt element i mere moderne factory-style kontorbygninger eller newyorker lejligheder til at pifte den minimaltiske og strømlinede stil op. Hav blot for øje at der er en god lofthøjde i det rum hvor din stuk skal opsættes.

Opsætning og pris på stuk

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en stuk er en god idé i dit hjem eller kontormiljø er du velkommen til at kontakte os for vejledning herom. Vi kommer også gerne ud og vurderer i fællesskab med dig hvad din stuks design skal være og afgiver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning for dig.

Vælger du selv at opsætte din stuk bør du overveje opsætningsprocessen grundigt inden du går dig igang. Overvej desuden dit materialevalg for at sikre en lang levetid for din stuk og forhør dig altid hos en professionel hvis du er i tvivl om hvordan du gør.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba