Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Opsætning af tapet

Hos Cahba opsætter vi også tapeter. Det er en process som vi altid gør en dyd ud af, at behandle meget nøje. Opsætning af tapeter kan nemlig være tricky, at udføre helt korrekt og du bør derfor altid konsultere med en professionel inden du begiver dig i gang med et gør-det-selv-projekt af denne slags.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Hvis du alligevel selv ønsker at opsætte dit tapet, bør du være helt sikker på, at fladen du ønsker at tapetsere er helt glat. Ujævnheder, buler, borehuller osv. gør sig meget dårligt under et tapet og vil ikke blive skjult. Vi udfører derfor gerne dit spartelarbejde, og fuldspartler også hele vægge og rum hvis dine vægge trænger voldsomt.

Vi sørger altid for at følge et tapets mønstre og naturlige retning. Vi foretager også altid korrekte samlinger, så der ikke forekommer forskydninger eller overlap. Det er ligeledes vigtigt, at alle tapetåbninger er sluttede og mættede af lim eller klister, så tapetet ikke flapper. Dette sørger vi naturligvis altid for og gennemgår også altid vores færdige arbejde grundigt for fejlfinding. Vi bruger tapetklister og tapet i højeste kvalitet, som sikrer dine nye pæne vægge en lang levetid.

Vi opsætter gerne et tapet som du selv leverer. Du kan også vælge mellem en lang række smukke tapeter ud fra vores sortiment når vi kommer ud og besigtiger opgaven. Det er helt op til dig. Uanset kan du trygt overlade opsætningen til os og vi garanterer et professionelt udført håndværk.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre mere om dine valgmuligheder eller invitere os på et besøg, så vi kan lave en projektpris til dig. Har du et større renoveringsprojekt er du meget velkommen til at kontakte os, da vi yder flere in-house services indenfor alt til gulv, vægge og renovering af træværk inde og ude.

“Tusind tak til CAHBA Jens for hans effektive arbejde og det smukke resultat, trods 32 graders varme på terrassen i dag! Jeg er super glad for at se den smukke terrasse have fået nyt liv. Jeg vil helt sikkert benytte CAHBA igen – også til mine andre træprojekter”

Med venlig hilsen

Thea

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba