Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Afslibning af trapper i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland

En trappe er et meget synligt element, uanset hvilket rum, den står i. Derfor kan en slidt og trist trappe nemt trække helhedsindtrykket ned, uanset om vi taler en trappe mellem stue og loft i et hus eller trappen i et etagebyggeri. Har du brug for at få afslebet trappen og bor du på Sjælland og ønsker en passioneret fagmand til opgaven? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på afslibning af trappen. 

Uanset om du har en fritstående trappe til førstesalen eller den står som en kvartsvingstrappe i et hjørne af entreen, kan trappen ikke undgå at påkalde sig opmærksomhed. Den tager nemlig lige så meget opmærksomhed, hvorfor den bidrager lige så meget til helhedsindtrykket af lokalet, som væggene og gulvet gør.

Det gælder uanset, om vi taler om trappen i et etagebyggeri eller i entreen i privaten. Det er det første indtryk, de besøgende får, når de ankommer. Er trappen slidt og trist at se på, kan selv den mest moderne indretning af resten af boligen ikke trække op på det indtryk, den besøgende har fået fra begyndelsen.

Bliv ringet op og hør mere

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba