Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Slib af lærketræ træterrasse

  • Fil ikonProjektet lød på:
    Slib af lærketræs træterrasse
  • StedSted: Charlottenlund
  • TræsortTræsort: Lærketræ
  • LakeringstypeLakeringstype: 1 x neutral naturolie

Yderligere behandlinger:

Ingen

Cahba har slebet og olieret vores træterrasse på 54 kvadratmeter, og det var en super oplevelse.

Processen var hurtig, effektiv og professionel fra start til slut. Jeg sendte en mail med en forespørgsel gennem hjemmesiden en fredag (som var en helligdag) og tænkte, at jeg ville høre noget i løbet af ugen efter. Men allerede samme dag blev jeg ringet op for at aftale et besøg, Cahba kom forbi lørdag formiddag, og et kvarter efter de havde været her, sendte de deres tilbud, som vi takkede ja til. Vi aftalte, at opgaven skulle begyndes, når vejret var til det, og da solen skinnede mandag, smed Cahba hvad de havde i hænderne og gik i gang hos os. Det tog kun halvanden dag samlet at fuldføre opgaven, med et utrolig flot resultat og til en rimelig pris.

Under en uge efter første forespørgsel havde vi en terrasse, der – fra at have set træt og kedelig ud – så ud næsten som ny. Vi har ofte oplevet at blive skuffede over håndværkere, der aldrig sender de aftalte tilbud, ikke dukker op, sjusker med opgaven eller på anden måde opfører sig uprofessionelt, så det var fantastisk at opleve, at det også kan gå fuldstændig smertefrit. Vi kan kun anbefale Cahba!

Eline og Jacob, Charlottenlund

Afslibning af 5 år gammel terrasse - Cahba.dk
Afslibning af 5 år gammel terrasse
Afslibning af 5 år gammel terrasse

Bliv ringet op og hør mere

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba