Bolius

Spartling

Cahba.DK leverer alle former for spartling, herunder pletspartling (renovation af huller i væg) og fuldspartling (spartling af hele vægge). Spartling er en vigtig process før opsætning af tapet eller filt og den efterfølgende vedligeholdelse efter søm, rawplugs o.lign. Du undgår buler og fejl i dit tapet med en kyndig spartler, som ved præcis hvordan revner og borehuller i vægge skal gribes an for et pænt resultat.

Vi spartler både hos private og erhverv. Kontakt os og hør nærmere om hvad vi hos Cahba.DK kan gøre for dig eller inviter os på besøg, så vi kan udregne et gratis og uforpligtende tilbud på dit spartelarbejde.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Fuldspartling

Fuldspartling af hele vægge, lofter og gulve skaber et look som de senere år for alvor har vundet sig ind i danskernes hjerter. Særligt indenfor moderne byggerier er fuldspartel tendensen et hit, men også renoveringen i ældre boliger trækker mange fuldspartelopgaver i land.

Det rene og rå look er hipt og derfor vælger mange blot at fuldspartle og eventuelt påføre en tynd filt eller tapet inden maling af deres vægge. Resultatet er perfekte glatte vægge, som ser smukke ud.

Perfektionistisk spartling

Vi spartler ud fra de nyeste velkendte metoder, som støver mindst muligt. Således er oprydningsarbejdet og ikke mindst helbredsmæssige risici holdt helt i bund hver gang vi arbejder. Alle vores spartelmasse produkter er nøje udvalgt, så de er meget holdbare, modstandsdygtige og af absolut højeste kvalitet på markedet.

Vi arbejder desuden med den største perfektionisme og professionalisme når vi spartler, hvad enten det er småspartling eller fuldspartling, og altid med største omhu for den færdige overflades skønhed.

Her hos Cahba.DK er vi med dig hele vejen og foruden spartling, kan vi guide dig igennem valg af filt eller tapet, udvælgelse af farver og maling, men også andre renoveringsprojekter som fx. gulvafslibning, efterbehandling og behandling af træværk generelt – både indendørs og udendørs.

Saml derfor gerne dine renoveringprojekter hos os og slip for koordineringen af flere håndværkere. Vi kommer gerne ud og gennemgår projektet med dig. Kontakt os og så kommer vi på visit hjemme hos dig eller i din virksomhed og afgiver et gratis og uforpligtende tilbud på dine renoveringsdrømme.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba