Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85
>Afslibning af terrasser i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland - Cahba.dk

Slibning af træterrasser

Træterrasser er udsat for meget vind og vejr i løbet af et år, og træet kan blive slidt uanset, hvor meget man passer på det. Det samme gælder farven på træet, der kan falme i solens stråler. Hvis du gerne vil have din træterrasse slebet af til sommerens udevejr, så vil vi gerne være med!

Vi er specialiseret i afslibning af alle slags trægulve og herunder også afslibning af din træterrasse. Vi kan få din gamle terrasse til at se ud som ny. Så giv os et ring, og vi kommer ud og ser på det.

Vi giver dig et helt gratis tilbud uden bindinger. Så hvis du alligevel bestemmer dig for, at afslibningen af terrassen godt kan vente til næste år, så har du ikke tabt noget.

Bliv ringet op og hør mere

Vi rådgiver dig gennem afslibningen af træterrassen

Vores arbejde med vores kunder er baseret på et professionelt samarbejde, hvor vi forsøger så vidt som muligt at komme dine ønsker til livs. Men vi vil også gerne rådgive dig om den bedste løsning, hvis du er tvivl om, hvad du godt kunne tænke dig. Du behøver ikke have alting tænkt igennem for at ringe til os – Det er helt uforpligtende og gratis.

Vi har erfaring inden for alle slags træsorter og træterrasser, og vi kender til den helt rigtige behandling og udstyr. Så hvis du er i tvivl om, hvad din terrasse mangler, så hiv fat i os.

Vi elsker at arbejde med træ og vil gerne hjælpe dig med at komme frem til den bedste løsning. Du slipper for besværet, og vi får lov til at få en ny udfordring – garanti for et godt samarbejde!

Vi bruger miljøvenlige produkter til afslibning af træterrasser

Vi holder af et naturligt træ og af naturen og miljøet i det hele taget. Derfor bruger vi ikke giftige kemikalier til afslibning af træterrasser. I stedet bruger vi miljøvenlige produkter, der er sikre at arbejde med for os. Og de er sikre for dig at gå på og interagere med. Vi sætter en stor ære i at gøre vores arbejde på en ordentlig måde. Og det gælder altså også de produkter og de udstyr, som vi bruger under arbejdet.

Slip for besværet!

Nogle vælger selv at kaste sig over den årlige afslibning af træterrassen, og det skal man selvfølgelig have lov til at gøre, hvis man ved, hvad man gør. Det kan nemlig blive dyrt i penge og besvær at afslibe en træterrasse selv, hvis man ikke har prøvet det før. Vi bruger professionelt udstyr, og vi er uddannet i at håndtere det på en sikker måde, så udstyret ikke går i stykker.

Hvis du giver os et kald, så kommer vi ud til dig og hjælper dig på vej. Du behøver kun at fortælle os dine ønsker, og så tager vi arbejdet derfra. Husk at vi kommer ud helt gratis og uforpligtende og giver et tilbud på afslibningen af din træterrasse.

Følg os på Facebook