Bolius

Slibning af træterrasse

Træterrasser er udsat for meget vind og vejr i løbet af et år, og træet kan blive slidt uanset, hvor meget man passer på det. Trænger jeres terrasse til en afslibning?
Få en slibning af træterrassen når vind og vejr inviterer til det.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vi er specialiseret i slibning af alle slags trægulve og herunder også slibning af træterrasse. Vi kan få din gamle træterrasse til at se ud som ny. Så giv os et ring, og vi kommer ud og ser på det.

Vi giver dig et helt gratis tilbud uden bindinger. Så hvis du alligevel bestemmer dig for, at en afslibningen af terrassen godt kan vente til næste år, så har du ikke tabt noget.

Vi rådgiver dig gennem afslibningen af træterrassen

Vores arbejde med vores kunder er baseret på et professionelt samarbejde, hvor vi forsøger så vidt som muligt at komme dine ønsker til livs. Men vi vil også gerne rådgive dig om den bedste løsning, hvis du er tvivl om, hvad du godt kunne tænke dig når din træterrasse skal slibes. Du behøver ikke have alting tænkt igennem for at ringe til os – Det er helt uforpligtende og gratis.

Vi har mange års erfaring inden for slibning af træterrasser, og vi kender til den helt rigtige behandling og udstyr. Så hvis du er i tvivl om, hvad din træterrasse mangler, så hiv fat i os.

Vi elsker at arbejde med træ og vil gerne hjælpe dig med at komme frem til den bedste løsning. Du slipper for besværet, og vi får lov til at få en ny udfordring – garanti for et godt samarbejde!

Vi bruger miljøvenlige produkter til slibning af træterrasser

Vi holder af et naturligt træ og af naturen og miljøet i det hele taget. Derfor bruger vi ikke giftige kemikalier til slibning af træterrasser. I stedet bruger vi miljøvenlige produkter, der er sikre at arbejde med – og de er sikre for dig at gå på og interagere med. Vi sætter en stor ære i at gøre vores arbejde på en ordentlig måde. Og det gælder altså også de produkter og det udstyr, som vi bruger under arbejdet når vi udfører en afslibning af træterrasse.

Slip for besværet – lad os slibe din træterrasse

Nogle vælger selv at kaste sig over den årlige slibning af træterrassen, og det skal man selvfølgelig have lov til at gøre, hvis man ved, hvad man gør. Det kan nemlig blive dyrt i penge og besvær at afslibe en træterrasse selv, hvis man ikke har prøvet det før. Vi bruger professionelt udstyr, og vi er uddannet i at håndtere det på en sikker måde, så udstyret ikke går i stykker.

Hvis du giver os et kald, så kommer vi ud til dig og hjælper dig på vej. Du behøver kun at fortælle os dine ønsker, og så tager vi arbejdet derfra. Husk at vi kommer ud helt gratis og uforpligtende og giver en pris på afslibningen af din træterrasse.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

foer-img_0646 efter-img_0652

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba