Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Slibning af træterrasser

Træterrasser er udsat for meget vind og vejr i løbet af et år, og træet kan blive slidt uanset, hvor meget man passer på det. Det samme gælder farven på træet, der kan falme i solens stråler.

Hvis du gerne vil have din træterrasse afslebet til sommerens udevejr, så vil vi gerne være med!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vi er specialiseret i afslibning af alle slags trægulve og herunder også afslibning af din træterrasse. Vi kan få din gamle terrasse til at se ud som ny. Så giv os et ring, og vi kommer ud og ser på det.

Vi giver dig et helt gratis tilbud uden bindinger. Så hvis du alligevel bestemmer dig for, at afslibningen af terrassen godt kan vente til næste år, så har du ikke tabt noget.

Vi rådgiver dig gennem afslibningen af træterrassen

Vores arbejde med vores kunder er baseret på et professionelt samarbejde, hvor vi forsøger så vidt som muligt at komme dine ønsker til livs. Men vi vil også gerne rådgive dig om den bedste løsning, hvis du er tvivl om, hvad du godt kunne tænke dig. Du behøver ikke have alting tænkt igennem for at ringe til os – Det er helt uforpligtende og gratis.

Vi har erfaring inden for alle slags træsorter og træterrasser, og vi kender til den helt rigtige behandling og udstyr. Så hvis du er i tvivl om, hvad din terrasse mangler, så hiv fat i os.

Vi elsker at arbejde med træ og vil gerne hjælpe dig med at komme frem til den bedste løsning. Du slipper for besværet, og vi får lov til at få en ny udfordring – garanti for et godt samarbejde!

Vi bruger miljøvenlige produkter til afslibning af træterrasser

Vi holder af et naturligt træ og af naturen og miljøet i det hele taget. Derfor bruger vi ikke giftige kemikalier til afslibning af træterrasser. I stedet bruger vi miljøvenlige produkter, der er sikre at arbejde med for os. Og de er sikre for dig at gå på og interagere med. Vi sætter en stor ære i at gøre vores arbejde på en ordentlig måde. Og det gælder altså også de produkter og de udstyr, som vi bruger under arbejdet.

Slip for besværet!

Nogle vælger selv at kaste sig over den årlige afslibning af træterrassen, og det skal man selvfølgelig have lov til at gøre, hvis man ved, hvad man gør. Det kan nemlig blive dyrt i penge og besvær at afslibe en træterrasse selv, hvis man ikke har prøvet det før. Vi bruger professionelt udstyr, og vi er uddannet i at håndtere det på en sikker måde, så udstyret ikke går i stykker.

Hvis du giver os et kald, så kommer vi ud til dig og hjælper dig på vej. Du behøver kun at fortælle os dine ønsker, og så tager vi arbejdet derfra. Husk at vi kommer ud helt gratis og uforpligtende og giver et tilbud på afslibningen af din træterrasse.

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

foer-img_0646 efter-img_0652

“Afslibning og oliering af terrassen. Jeg kan varmt anbefale Cahba. Dejligt at opleve et professionelt firma, både med hensyn til aftaler og til udførelse af afslibning og oliering. Meget flot udført arbejde af Jens.”

Med venlig hilsen

Kirsten Høier

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu