Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85
Afslibning af trapper i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland - Cahba.dk

Afslibning af trapper

En trappe er et meget synligt element, uanset hvilket rum, den står i. Derfor kan en slidt og trist trappe nemt trække helhedsindtrykket ned, uanset om vi taler en trappe mellem stue og loft i et hus eller trappen i et etagebyggeri. Har du brug for at få afslebet trappen og bor du på Sjælland og ønsker en passioneret fagmand til opgaven? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på afslibning af trappen. 

Uanset om du har en fritstående trappe til førstesalen eller den står som en kvartsvingstrappe i et hjørne af entreen, kan trappen ikke undgå at påkalde sig opmærksomhed. Den tager nemlig lige så meget opmærksomhed, hvorfor den bidrager lige så meget til helhedsindtrykket af lokalet, som væggene og gulvet gør.

Det gælder uanset, om vi taler om trappen i et etagebyggeri eller i entreen i privaten. Det er det første indtryk, de besøgende får, når de ankommer. Er trappen slidt og trist at se på, kan selv den mest moderne indretning af resten af boligen ikke trække op på det indtryk, den besøgende har fået fra begyndelsen.

Afslibning af trapper – opgaven kræver håndelag

Trappen kan nemt friskes op med en afslibning. Det foregår på samme måde, som med et trægulv – blot bruger vi mindre maskiner, som sikrer det gode resultat. Med en afslibning og efterfølgende efterbehandling genvinder trappen sin friskhed og give et helt nyt indtryk af lokalet. Hvis det ønskes, kan vi ved samme lejlighed også skifte farven på trappen, fra f.eks. mørk til lys, ved at vælge en anden efterbehandling end der var valgt oprindeligt.

Bestil en passioneret håndværker

Ved afslibning af trapper, hjælper det, når du tager fat i en fagmand, som brænder for opgaven. Og det gør vi!

For hos os går vi op i hele processen fra vi går i gang og til vi står med det færdige resultat.

Skal du have afslebet trappen – vi kommer overalt i hovedstadsområdet og på resten af Sjælland

Vil du have passionerede fagfolk til at stå for afslibningen af din trappe og bor du på Sjælland, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på afslibning af netop din trappe.

Følg os på Facebook

Bliv ringet op og hør mere