Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Bambusgulve

Bambusgulve er på kort tid blevet et utroligt populært valg herhjemme, og det omtales af nogle som fremtidens gulv. Det skyldes, at bambus kombinerer et moderne udseende med utrolig holdbarhed, samtidig med at det er et både bæredygtigt og miljøvenligt valg.

Hvis du ønsker et tidløst og moderne gulv, som ikke kræver den store pleje, men som giver mange fordele sammenlignet med andre træsorter, så vælg et bambusgulv. Hos Cahba tilbyder vi både lægning af bambusgulve samt slibning og efterbehandling i form af lak og olie.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Utrolig holdbarhed til både privat og erhverv

Trægulve vælges ofte, fordi de er både flotte og holdbare. Træ er generelt et slidstærkt materiale, som kan holde til lidt af hvert. Men der er naturligvis forskel på, hvilken træsort man vælger, og med hensyn til holdbarhed og modstandsdygtighed ligger bambus i toppen. Man måler hårdheden på gulve med den såkaldte Brinell-værdi. Jo højere værdien er, jo hårdere og mere holdbart er gulvet. Et almindeligt ege- eller bøgegulv vil have en værdi på ca. 3,4-3,7 på Brinell-skalaen, mens bambus kan komme helt op på 4,7. Derfor er det et oplagt valg af gulv til de steder, hvor der er meget trafik eller anden stor belastning på gulvet. Fx er bambusgulve populære til skoler og kontorer, hvor man ønsker et gulv, der er både holdbart og slidstærkt. Bambusgulve kan dog også sagtens bruge i privaten, hvor de bidrager med et naturligt moderne look.

En bæredygtig og miljøvenlig løsning

Hvis du tænker på miljøet, bør du vælge bambusgulve. I disse år er der meget snak om, at verdens store skove bliver hugget ned, bl.a. til produktion af møbler og gulve. Det undgår man ved at vælge bambus, da bambus faktisk ikke er en træsort, men derimod en græssort. Bambus vokser langt hurtigere end træer – faktisk helt op til 30 centimeter på en enkelt dag. Derfor kan bambusplanterne høstes hvert 5. år, hvilket er utroligt ofte sammenlignet med fx egetræer, som helst skal stå i 50 år. Bambusplanter kræver hverken sprøjtegifte eller kunstvanding, og sidst men ikke mindst er det også en plante, der optager mere CO2, end de fleste andre trætyper. Hvis du går op i miljø og bæredygtighed, men samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit gulv, er bambusgulve den rigtige løsning for dig.

Få et flot og moderne look med bambus

Som sagt er bambusgulve med til at give et moderne og enkelt look i dit hjem. Afhængigt af hvordan man behandler gulvene, kan man opnå mange forskellige farvenuancer fra helt lys til mørk. Derfor er bambusgulve en løsning, der kan tilpasses langt de fleste danske hjem. Vi tilbyder som sagt både lægning af nye bambusgulve og efterfølgende slibning. Derudover tilbyder vi efterbehandling med lak og olie, som er velegnet til netop bambus. Vi anbefaler derimod ikke, at man får ludbehandlet sine bambusgulve. Hvis du overvejer et bambusgulv eller har spørgsmål til pleje eller behandling, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om dit nye gulv.

Vi er yderst tilfredse med resultatet. God information. Dygtig medarbejder som kan sit håndværk samt et velegnet og reflekterende menneske. Arbejdet påbegyndte og afsluttede Efter aftale. Vi fik gode råd om maling og vedligeholdelse. Vi vil fremover benyttes os af jer da der er god faglighed og håndværksarbejde.
😊 Varm og venlig hilsen Majken og Willy

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba