Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Få hjælp til at tømme dødsboet

Det er ubeskrivelig hårdt at miste et nært familiemedlem. Når du når dertil i processen, hvor det kommer til tømning af et familiemedlems dødsbo, er det for de fleste en rigtig svær tid at komme igennem.

Dødsboet kan indeholde mange værdifulde minder, som kan gøre det svært at skulle tømme huset og sælge det videre til nogle andre, der kan få glæde af det. Der kan være rigtig mange ting, der skal overvejes og tages stilling til, når den dag kommer. Vi ved, at det er vigtigt, at du omgives af de helt rette personer, som forstår vigtigheden i at yde en pålidelig og høj service i den svære tid.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder den fulde løsning

Hos Cahba tilbyder vi nu en fuld enterprise af dødsbo rydning i København, når dit familiemedlems dødsbo skal ryddes. Det betyder, at vi kan lave afrydning, gulvafslibning, malerarbejde, rengøring. Desuden har vi adgang til professionelle murere og tømrere, hvis dette skulle blive nødvendigt. Vi rydder dødsboet med stor respekt og forståelse for dig, der står som efterladt. Vi er bevidste om, at sorg bliver håndteret forskelligt, derfor udfører vi vores arbejde udelukkende på baggrund af dine behov.

Når et dødsbo eller dele af det skal ryddes, er det for mange en beslutning, der er forbundet med mange tanker, bekymringer og følelser. Når vi skal vurdere og rydde dit familiemedlems dødsbo, bygger vores kontakt til dig, der står som pårørende, på tillid og stor erfaring. Ved dødsbo rydning i København foregår hele processen med respekt og omtanke for både dig og hjemmet. Vores formål er at skabe tryghed og forudsigelighed.

Vi gør dødsboet til et nyt hjem

Der kan være flere grunde til, at du selv ønsker at overtage dødsboet og i fremtiden gøre det til dit hjem. Selvom stedet vækker mange gode minder, kan der være ting, som du gerne vil have væk for at kunne starte på en frisk. Det kræver nogle gange en god fantasi at se mulighederne i det slidte og mørke dødsbo, men det vil vi gerne hjælpe dig med. Sammen med dig finder vi en løsning, hvorpå du kan bevare nogle af minderne, men hvor vi forvandler det mørke dødsbo til en luftig og indbydende oase.

Vi behandler dødsboet med respekt

Vores medarbejdere er eksperter i dødsbo rydning i København. Vores brede kendskab til områderne bærer præg af, at vi har haft mange opgave disse steder. Når vi skal tømme dit familiemedlems dødsbo, udføres vores arbejde med ro og respekt i højsædet. Det er vores fornemmeste opgave, at sørge for at du forlader boligen med følelsen af en god afslutning.

Vi dækker hele Sjælland, og når du står overfor et dødsbo rydning i København, står vi naturligvis til rådighed. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os og få en uforpligtende snak omkring netop din situation. Vi står gerne til hjælp med rådgivning i den tid, hvor der er mange beslutninger, som skal træffes. Vi behandler alle indgående henvendelser med stor respekt og diskretion. Vores dygtige medarbejdere har øget fokus på, at handlen og det efterfølgende dødsbo rydning København bliver en så behagelig oplevelse som muligt for dig.

“Supergodt arbejde og meget fleksibel håndværkere som havde mulighed for at tilpasse arbejdet lige til mine ønskemål.

Vil varmt anbefale dette firma.”

Med venlig hilsen

Andreas Saine Granlund

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba