Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Gulvafslibning

Gulvafslibning skaber nyt liv og frisker selv det kedeligste trægulv op. Hele processen omkring afslibning og efterbehandling og kundernes glæde, når de ser det færdige resultat, er det, der driver vores virksomhed.

Så har du brug for gulvafslibning og ønsker en virkelig passioneret gulvafsliber? Så er det os, du skal tage fat i!

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Et gulv har meget større betydning for din oplevelse af et lokale, end du måske lige tænker over. Er gulvet slidt, mat og trist, bliver helhedsindtrykket det også. Er gulvet tilmed ujævnt eller har dybe slidmærker, trækker det også indtrykket af både inventar og lokale med ned.

Hvis der f.eks. er Fernis på, gulvene er meget medtaget eller direkte skæve, kan det være nødvendigt med en dybdegående gulvafslibning, for at få gulvene lige og flotte igen.

Er der kun lidt overfladiske slidmærker i lakken, men gulvet ellers er pænt, så er en finpudsning nok, da den kun lige “sliber” i det øverste af lakkens overflade.

Gulvafslibning gør hele forskellen

Heldigvis kan de fleste gulve af træ afslibes, så en ny og flot overflade kommer til syne. Det skaber nyt liv – ikke bare i gulvet, men i hele lokalet. Her betyder det rigtige valg af efterbehandling også en stor rolle.

Synes du f.eks. at lokalet var mørkt og trist før, bringer gulvafslibning det rå træ til syne igen. Efterbehandles træet med klar lak eller lys olie, får hele lokalet et helt nyt og andet udtryk. Det giver liv og energi og fjerner det gamle, slidte look.

 

 

Få en professionel gulvafslibning og vær sikker på et rigtig flot resultat

Gulvafslibning kræver specialudstyr, know-how og erfaring. Selv om du kan leje maskinerne hos det lokale byggemarked, er du sikret et meget bedre resultat ved at lade os komme til.

Vi har mange års erfaring og kender til stort set alle de udfordringer, du kan komme ud for, når du begynder at afslibe et gulv. Samtidig slipper du for det hårde arbejde og for at erstatte de skader, der tit sker på maskinen, fordi du har overset et søm eller andre hårde effekter i trægulvet.

Den passionerede gulvsliber

Når du vælger os til at afslibe dit gulv, er du sikker på at få det resultat, du har drømt om. Som gulvsliber går vi op i hele processen og den forandring, det giver at afslibe gulvet. Kundernes tilfredshed, når de ser det færdige resultat, er det bedste, vi ved!

Se resultaterne før og efter

Se resultaterne af vores gulvafslibningsprojekter. Billedet til venstre er et ‘før’-billede, mens billedet til højre er det færdige resultat. Træk cirklen i midten mod højre og venstre for at se billederne i deres fulde størrelse.

40-ref01 40-ref02

Før gulvafslibning

Rummene skal altid være tømt for møbler, så vi kan komme ordentlig til og vi ikke støder ind i dem med vores maskiner.

Selvom vi altid rydder pænt op efter os, så kan der alligevel forekomme lidt støv, så derfor anbefaler vi, at afdække for støv ind til de andre rum.

Specielt på terrasser, skal alle søm være dykket, så de ikke ødelægger vores maskiner.

Få et helt gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du at få afslebet træværket med det bedste og ønskede slut resultat, anbefaler vi, at du kontakter os!

Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kommer ud og kigger på det træværk, du ønsker afslebet og efterbehandlet. Du får et gratis og helt uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste, at genskabe det naturlige flotte træværk, så du igen kan glædes over det i mange år frem.

“Supergodt arbejde og meget fleksibel håndværkere som havde mulighed for at tilpasse arbejdet lige til mine ønskemål.

Vil varmt anbefale dette firma.”

Med venlig hilsen

Andreas Saine Granlund

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu