Bolius

Malerarbejde pris

Maling af træloft med spærrergrunder fra 200 kr. inkl. moms pr. m2

Maling af væg (glans 5 – hvid) fra 47 kr. inkl. moms pr. m2.

Maling af fodlister (hvid) fra 31 kr. inkl. moms pr. m2.

Fuldspartling af væg fra 136 kr. inkl. moms pr. m2

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Et godt stykke håndværk med konkurrencedygtige priser på malingsarbejde

Det er yderst sjældent at maleropgaver er ens. Faktisk er det tilnærmelsesvis aldrig. Af denne grund ses der også forskellige prisklasser når du kigger på maler tilbud. En maler pris varierer meget alt efter hvilken opgave, som malerne står overfor. Det kan være at en opgave indebærer, at der er en som skal flytte ud af sit fremlejede værelse eller det kan være at der er en hel gildesal som skal males. Prisen på disse opgaver vil derfor ikke være den samme, da der arealmæssigt og dermed timemæssigt ses en stor forskel.

Priser på maling

Hos Cabha.DK tilbyder vi et væld af forskellige tilbud på malerpriser. Det kan være at du står i den situation, at dit loft trænger til en kærlig hånd. En maler pris på eksempelvis at få malet sit træloft med spærregrunder lyder på 200 kroner inklusiv moms per kvadratmeter. Hvis du i forlængelse heraf tænker, at du lige så godt også kan få ordnet dine vægge samtidig, vil du se en maler pris på 47 kroner per kvadratmeter inklusiv moms. Hvis du tager valget om at få malet væggen, kan du komme i den situation, at fodlisterne ikke passer til farven væggen får. Dette er der heldigvis råd for. Cabha.DK tilbyder nemlig også maling af fodlister hvor du ser en maler pris på 31 kroner per kvadratmeter inklusiv moms. Dette er sammenlignet med andre udbydere på markedet yderst konkurrencedygtige priser.

Det kan også være at du står i den glædelige situation, at du har gjort dig et godt håndværkertilbud og du af den grund skal til at gøre huset i stand. Dette kan kræve meget arbejde, og det kan også være at meget af den indvendige inventar trænger til en seriøst renovering. Det kan eksempelvis være tilfældet, at nogle vægge er så ødelagte at de af den ene eller anden grund har brug for en fuldspartling. Dette er Cabha.DK naturligvis også behjælpelige med, og her vil en maler pris være 136 kroner per kvadratmeter inklusiv moms. Cabha.DK vil altså kunne gøre det lettere for dig at komme igennem renoveringen, og vil naturligvis også stå klar, hvis du føler du får brug for hjælp til den sidste finish.

Professionelt malerarbejde medfører gode resultater

Med en god maler pris og dygtige og kompetente medarbejdere ses der yderst tilfredse kunder hos Cabha.DK. Ingen malere efterlader deres arbejde halvfærdigt, og alle opgaver er udført til perfektion. Cabha.DK brænder for at give dig smukke vægge og lofte og sætte en ære i at levere et godt stykke håndværk. Hvis du er interesseret i en god maler pris til dit næste projekt, er du velkommen til at få et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba