Bolius
Telefon: Mandag - Søndag: 7.00 - 20.00

Malerarbejde

Hos Cahba er du altid i gode hænder når du skal have udført professionelt malerarbejde. Vi leverer altid et højt serviceniveau og bruger kun Flügger og Beckers maling, som er kvalitetsmaling og et top professionelt malingprodukt.

Vi udfører enhver type malerarbejde, uanset om du er bosat i et hus eller lejlighed eller der er tale om et større malerprojekt i en virksomhed. Ring eller skriv til os, så kommer vi ud og afgiver et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt.

Kontakt os her!

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Søger du professionelt malerarbejde?

Hos Cahba er du sikret et team af fagfolk der kan deres kram. Med mange års brancheerfaring griber vi enhver opgave an med udgangspunkt i vores erfaringer med livsforlængelse og -foryngelse af dit interiør og træværk. Det betyder bl.a. at vi altid maler to lag maling. Vi anser et enkelt lag som uprofessionelt håndværk, fordi malingen som oftest ikke dækker ordentligt og så kan der opstå helligdage eller man kan se den gamle maling igennem. Vi fører altid en grundigt egenkontrol og gennemgår afslutningsvis det færdige malerarbejde minutiøst for at sikre vores høje malestandard.

Hos Cahba spartler og renoverer vi på gamle skader eller buler i tapetet. Bestiller du hos os, slipper du således for at skulle ud og investere i maling, spartelmasse og værktøj, samt at bruge krævende arbejdstimer på at klare malerarbejdet på egen hånd. Med andre ord: hos os i Cahba er du sikret professionelt udført malerarbejde af vores erfarne og dygtige malere – hver gang!

Vi tager os meget gerne af komplette løsninger, hvori du både får maling og gulvafslibning i én og samme aftale. Gulvafslibning i høj kvalitet fylder en stor del af vores hverdag, hvor vi tager til både nær og fjern for at løse diverse opgaver for privat- og erhvervskunder. Med det sagt er du naturligvis mere end velkommen til kun at bestille malerarbejde. Vi har et udbredt kendskab til begge opgavetyper og varetager enhver tænkelig form for maleropgave, uanset om du ønsker en klassisk maling-overgang eller har tanker om at kaste dig ud i et mere unikt projekt.

Vi udfører både indendørs og udendørs malerarbejde – begge med et højt niveau af professionalisme. Vi anlægger altid et højt fagligt niveau når vi er ude på opgave og tilgår enhver opgave med udgangspunkt i kvalitet fremfor kvantitet. Hvad enten der er tale om afslibning, behandling eller maling af gulve, terrasser, møbler mm. så får du altid kyndig vejledning og en ærlig mening hos os. Vi tager os desuden altid god tid til dig. På den måde sikrer vi, at du føler dig godt klædt på til, at træffe den bedste og pæneste beslutning for dit projekt.

Vi roder ikke! Det skal være rart for dig at overtage vores færdige malerprojekt. Derfor rydder vi ordentligt op efter os selv. Ligeledes sørger vi for en grundig afdækning, så der ikke kommer malerpletter hvor de ikke skal være. Alt i alt gør vi en dyd ud af, at skabe den bedst mulige kundeoplevelse og samler på glade smil hos vores kunder. Derfor foregår al koordination også internt og det betyder bl.a. at du altid får din faktura ét sted fra. På den måde kan du samle et større renoveringsprojekt under én hat, fx gulvafslibning, malerarbejde og efterbehandling af træværk hos os i Cahba. Vi har således sørget for, at skabe et godt in-house samarbejde til din fordel, som fungerer bedre end et hav af underleverandører og den koordinering som medfølger.

Vi udfører enhver type malerarbejde, uanset om du er bosat i et hus eller lejlighed eller der er tale om et større malerprojekt i en virksomhed. Ring eller skriv til os, så kommer vi ud og afgiver et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt.

Maler priser

Du kan naturligvis støde på vidt forskellige priser på malerarbejde, alt efter hvem du henvender dig til, og hvilken type opgave der er tale om. Hos Cahba vurderer vi selvfølgelig altid prisen baseret på opgavens omfang, hvor mange ressourcer der skal bruges og tidsforbrug. Når det er sagt så har vi samtidig for øje, at der skal være en fairness i prisen og derfor afgøres prisen i høj grad af en særtilpasning til den enkelte opgave.

Vi tager vi desuden altid ud og vurderer hver opgave på stedet. Ring på tlf. +45 71 72 99 85 for at invitere os på besøg hos dig.

Når vi kommer ud og afgiver et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt, tager vi altid udgangspunkt i interiørets eller materialernes stand, som skal males. Her afgives vores tilbud ud fra en grundig gennemgang af hvordan vi skaber det bedst mulige malerresultat for dit unikke projekt.

“Vi er yderst tilfredse med resultatet. God information. Dygtig medarbejder som kan sit håndværk samt et velegnet og reflekterende menneske. Arbejdet påbegyndte og afsluttede efter aftale. Vi fik gode råd om maling og vedligeholdelse. Vi vil fremover benyttes os af jer da der er god faglighed og håndværksarbejde. ”

Med venlig hilsen

Willy Iversen

Maling af alt indendørs og udendørs

Ingen maleropgave er for lille eller for stor hos os i Cahba. Vi kommer gerne hjem til dig i din lejlighed, dit hus eller ud i din virksomhed og besigtiger din maleopgave. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på det færdige projekt, så du ved hvad du kan forvente økonomisk.

Når vi maler bruger vi Flügger og Beckers kvalitetsmaling, som er slidstærkt og meget modstandsdygtigt overfor rengøring, vind og vejr. Vi maler altid dobbelte lag og sikrer os mod helligdage og fejl. Ligeledes spartler vi og sørger for, at overflader er helt jævne og klar til at modtage malingen. Ved træværk sørger vi ligeledes altid for at nedslibe grundigt, så malingen tager godt fat. På den måde fremstår dit interiør nymalet og pænt i mange mange år fremover.

Maling af udendørs træværk

Hos os i Cahba er vedligeholdelsen af udendørsarealer lige så vigtigt som indendørs. Faktisk kræves der langt mere af vedligeholdelsen ude i det fri end inde i de trygge varme hjem. Du skal dog aldrig fortvivle, hvis stakittet eller terrassen har været forsømt længe. Ældre udpint træ kan som regel få nyt liv igen. Det kræver den helt rigtige behandling og det er en langt billigere løsning end at opsætte nyt. Dette er vi eksperter i hos Cahba og du er meget velkommen til at tjekke vores mange referencer ud med før/efter billeder af sådanne projekter.

Vi giver også gerne vores besyv med, når vi kommer ud og kigger på en opgave. I nogle tilfælde er maling af udendørs træværk den helt rigtige løsning og i andre kan en god nedslibning og efterbehandling også give et fantastisk resultat. Dette konsulterer vi altid grundigt med dig, så du føler dig godt klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning som opfylder dine drømme for dit træværk.

Maling af udendørs murværk

Vi har kundskaberne og kvalitetsmalingen til enhver opgave udendørs. Vi maler alt fra bygningsværker, fx huse, skure og haller og er altid frisk på en ny udfordring. Hold dig derfor ikke tilbage, men kontakt os med lige præcis den maleropgave som du ønsker løst.

Vi sørger altid for, at dække godt af og rydde op efter os, så vi efterlader et projekt i en pæn stand. Ligeledes går vi altid vores færdige resultater i sømmende for fejlfinding eller helligdage, men fordi vi altid påfører mindst to lag maling oplever vi sjældent fejl.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba