Bolius
Cookies|cahba@cahba.dk|+45 71 72 99 85
Malerarbejde

Professionelt malerarbejde

Hos os kan du til enhver tid tage kontakt for at modtage et uforpligtende tilbud på din specifikke maleropgave. Vi tager os af enhver type malerarbejde, uanset om du er bosat i et hus eller lejlighed. Vi hjælper selvfølgelig også gerne inden for erhverv.

På den måde slipper du for at skulle ud og investere i maling og bruge krævende arbejdstimer på at klare arbejdet på egen hånd. Således slipper du ligeledes for buler i væggene efter gamle skruer, da vi naturligvis spartler eventuelle huller plant og altid efterlader opgaven i god stand.

Med andre ord: hos os er du sikret professionelt udført malerarbejde af vores erfarne og dygtige malere – hver gang!

Maling og gulvafslibning af samme udbyder

Vi tager os meget gerne af komplette løsninger, hvori du både får maling og gulvafslibning i én og samme aftale. Gulvafslibning i høj kvalitet fylder en stor del af vores hverdag, hvor vi tager til både nær og fjern for at løse diverse opgaver for privat- og erhvervskunder.

Med det sagt er du naturligvis mere end velkommen til kun at bestille malerarbejde. Vi har udbredt kendskab til begge opgavetyper og varetager enhver tænkelig form for maleropgave, uanset om du ønsker en klassisk omgang maling eller har tanker om at kaste dig ud i et mere unikt projekt.

Hvad koster en maler?

Du kan naturligvis støde på vidt forskellige priser på malerarbejde, alt efter hvem du henvender dig til, og hvilken type opgave der er tale om. Hos os vurderer vi selvfølgelig altid prisen baseret på opgavens omfang – med andre ord vurderer vi, hvor mange ressourcer der skal bruges, for at vi kan tage os af malerarbejdet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Da prisen i høj grad derfor ender med at blive tilpasset til den enkelte opgave, fremstår det mest af alt hensigtsmæssigt at indgå i en dialog vedrørende prisen. Du kan altid tage kontakt til os for at få os til at komme forbi din bolig og udarbejde et konkret tilbud til netop dig og dine behov.

Følg os på Facebook

Bliv ringet op og hør mere