Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Slibning af bordplade

Slibning af bordpladen er løsningen, hvis dit køkken eller andet bord er lavet af træ. Ved at afslibe det øverste lag af bordpladen, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade.

Kontakt os her!

IMG_1828-foer IMG_1840-efter

“Vi har lige fået slebet vores træbordplade af Cahba. Et super flot stykke arbejde, udført at en sød og serviceminded medarbejder. Man kan tydeligt mærke at de ved hvad de laver og ikke mindst at de brænder for det gode håndværk.”

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Slibning af bordplade

En slibning af din bordplade er løsningen, hvis dit køkken eller andet bord er lavet af træ. Ved at afslibe det øverste lag af bordplader, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade. Slibning af bordplader er løsningen, hvis dit køkken eller anden bordplade er lavet af træ. Ved en afslibing af det øverste lag af bordpladen, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade.

Har du en køkkenbordplade i træ, kan det ikke undgås, at din bordplade med tiden bliver slidt af den daglige madlavning og de mange aftørringer, ligesom knive og andre køkkenredskaber sætter deres tydelige spor i bordpladen, hvis de kommer uden for spækbrættet og ved et uheld rammer ned i din bordplade. Det kan selv den bedste egetræsbordplade behandling ikke forhindre.

Det samme gælder dit spisebord eller andre bordplader, der er lavet af træ.

Vi har stor erfaring inden for afslibning af bordplade, og dit træværk er i gode hænder hos os. Vi lover at behandle dit træværk med den respekt, som det kræver. Vi tager altid træet og dets tilstand til overvejelse, inden vi påbegynder en opgave. Det er vigtigt, at der bliver givet den korrekte behandling af dit træet, så levetiden bliver så lang som muligt.

Forny dit bord med en slibning af bordpladen

Vi møder ofte kunder, som ønsker at genopfriske deres træværk og særligt deres bordplade. De ønsker ikke en ny bordplade til køkkenet, men vil gerne bibeholde det udtryk, de elsker i deres nuværende køkken. Vi er glade for, at vi kan hjælpe vores kunder til at beholde, det de ynder og er glade for. Vi finder altid frem til en løsning, som fremhæver det slidte træværk og på ny skaber forandring og ynde i for eksempel køkkenet.

Vores løsning til en slidt køkkenbordplade er en slibning heraf. Den rette bordplade behandling får din bordplade til at fremstå frisk og fornyet. Dermed forlænger du levetiden og glæden ved bordpladen, og du slipper for at skulle ud og finde en ny bordplade til køkkenet. Ved en slibning af bordplade får du samtidig mulighed for at give din bordplade et nyt udseende ved at få foretaget en anden form for efterbehandling. Du kan også vælge den efterbehandling, som din bordplade havde, da den var ny. Så beholder bordpladen sit eksisterende udseende, uden den slitage din bordplade havde før.

slibning af bordplade

Vi klarer slibning af bordplader på hele Sjælland

Skal du have lavet en slibning af bordplade, og bor du i hovedstadsområdet eller på resten Sjælland, kan du med fordel tale med os om din kommende bordplade behandling, så du slipper for selv at give dig i kast med slibning af bordplade. At slibe bordplade kræver faglig ekspertise. 

Vi går op i hele processen, fra vi påbegynder arbejdet, og til vi har færdigbehandlet din slibning af bordplade.

Så vil du have en passioneret og ordentlig afslibning af din bordplade, dit gulv eller måske din trappe, så kontakt os allerede i dag. Vi sliber alt i træ og kommer gerne forbi og giver dig et gratis og aldeles uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu