Bolius

Slibning af bordplade

Slibning af bordpladen er løsningen, hvis dit køkken eller andet bord er lavet af træ. Ved at afslibe det øverste lag af bordpladen, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade.

Kontakt os her!

IMG_1828-foer IMG_1840-efter

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Slibning af bordplade

En slibning af din bordplade er løsningen, hvis dit køkken eller andet bord er lavet af træ. Ved at afslibe det øverste lag af bordplader, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade. 

Har du en køkkenbordplade i træ, kan det ikke undgås, at din bordplade med tiden bliver slidt af den daglige madlavning og de mange aftørringer, ligesom knive og andre køkkenredskaber sætter deres tydelige spor i bordpladen, hvis de kommer uden for spækbrættet og ved et uheld rammer ned i din bordplade. Det kan selv den bedste egetræsbordplade behandling ikke forhindre.

Det samme gælder dit spisebord eller andre bordplader, der er lavet af træ.

Vi har stor erfaring inden for afslibning af bordplade, og dit træværk er i gode hænder hos os. Vi lover at behandle dit træværk med den respekt, som det kræver. Vi tager altid træet og dets tilstand til overvejelse, inden vi påbegynder en opgave. Det er vigtigt, at der bliver givet den korrekte behandling af dit træet, så levetiden bliver så lang som muligt.

Forny dit bord med en slibning af bordpladen

Vi møder ofte kunder, som ønsker at genopfriske deres træværk og særligt deres bordplade. De ønsker ikke en ny bordplade til køkkenet, men vil gerne bibeholde det udtryk, de elsker i deres nuværende køkken. Vi er glade for, at vi kan hjælpe vores kunder til at beholde, det de ynder og er glade for. Vi finder altid frem til en løsning, som fremhæver det slidte træværk og på ny skaber forandring og ynde i for eksempel køkkenet.

Vores løsning til en slidt køkkenbordplade er en slibning heraf. Den rette bordplade behandling får din bordplade til at fremstå frisk og fornyet. Dermed forlænger du levetiden og glæden ved bordpladen, og du slipper for at skulle ud og finde en ny bordplade til køkkenet. Ved en slibning af bordplade får du samtidig mulighed for at give din bordplade et nyt udseende ved at få foretaget en anden form for efterbehandling. Du kan også vælge den efterbehandling, som din bordplade havde, da den var ny. Så beholder bordpladen sit eksisterende udseende, uden den slitage din bordplade havde før.

Fordele ved slibning af din bordplade 

Udover at din bordplade kommer til at skinne som ny, og vil kunne give et frisk pust på hele lokalet, så vil slibning af din bordplade kunne give en lang række andre fordele. For det første, så vil en slibning af din bordplade og efterfølgende behandling fjerne ridser, hakker og pletter fra overfladen, hvilket er sundt for dit bord og samtidig også mere attraktivt.

 Samtidig vil det give dit bord mere modstandsstyrke mod de mange kommende udfordringer. Det er som nævnt umuligt at undgå, uanset om det er køkkenbord, spisebord eller sofabord, at knive, glas eller andet ikke på et tidspunkt kommer til at slide eller skade bordet på en eller anden måde. Når du har fået slebet og efterbehandlet din bordplade, så vil den være bedre beskyttet mod sådanne ting, hvilket gør at den lever længere og ser bedre ud længere tid. 

Derudover er det ofte billigere at slibe din bordplade end at anskaffe et nyt bord. Spiseborde og køkkenborde bliver dyrere og dyrere, specielt hvis du skal have noget i god kvalitet. Prisen for en slibning og efterbehandling nærmer sig ikke prisen på et nyt flot plankebord eller nyt køkkenbord. Det er selvfølgelig altid rart med nyt inventar, men nostalgien og affektionsværdien i et gammel træbord kan ofte være stor, og anskaffer du et nyt bord, skal du også skabe nye minder ved det bord. Der er derfor mange gode grunde til at bibeholde det gamle bord og bordpladen ved bare, at friske det op med en afslibning og efterbehandling. 

Prisen vil variere efter bordpladen og efterbehandlingen

Der er ingen faste priser, når det kommer til at slibning af bordplade og efterbehandling. Prisen kommer an på forskellige parametre. Det første parametre er størrelsen på bordpladen. Det siger sig selv, at jo større bordpladen er, desto mere koster det at få slebet og behandlet. Derudover vil prisen også variere efter hvor let tilgængelig bordpladen er og hvor bordpladen er placeret i hjemmet. Vi benytter professionelle værktøjer hos Cahba.DK, og prisen afhænger også af hvor stor sværhedsgraden er på at få vores værktøj ind i hjemmet og hen til bordpladen. Derudover vil prisen variere alt efter hvilken slags efterbehandling, som du ønsker på din bordplade. Vi kan akkommodere alle former for behandlinger, og forsøger altid at lytte til det du ønsker, så alle forbliver glade og tilfreds.

slibning af bordplade

Hvilken efterbehandling ønsker jeg? 

Det er efterbehandlingen af din bordplade, som giver det endelige udtryk. Alt efter hvilken efterbehandling, som du vælger, vil du kunne opdatere, ændre eller fastholde udtrykket på din bordplade. Derfor er det vigtigt, at sætte sig ind i de forskellige typer efterbehandlinger og spørge os til råds, så vi kan guide dig hen imod den bordplade og det udtryk, som du ønsker at opnå. 

Der er styrker og svagheder ved alle former for efterbehandlinger. Den stærkeste efterbehandling er en lakbehandling. Lakbehandlingen er et populært hos mange, da det er muligt ændre udtrykket og gøre meget forskelligt med de forskellige laktyper. Det er muligt at få alt fra et glansfuldt udtryk, til et mere mat udtryk eller et hvidt udtryk. På mange måder er lak en fleksibel og oplagt løsning for dig, som ønsker at tilpasse din bordplade på din egen måde. Derudover kræver bordpladen mindre vedligeholdelse, da lak efterlader en stærk overflade, som er modtagelig overfor slitage. Samtidig er ulempen, at overfladen er vanskelig af fikse, skulle den først gå i stykker. Dog er lakbehandlingen den mest oplagt, hvis du ønsker mindst muligt vedligeholdelse.

Efterbehandling med olie

En anden mulighed er en efterbehandling med olie. Olie er ikke nær så stærkt, som en lakbehandling, men det er den tætteste. Dette gør også at vedligeholdelsen er lidt større på en oliebehandlet bordplade, men det er sjældent et problem. Uanset om du efterbehandler dit køkkenbord eller spisebord, så vil du automatisk vedligeholde bordet ofte og rengøre efter spisning og madlavning. Fordelen med olie, er at skulle du få større problemer og have fikset udsatte områder, så er det nemmere at gøre ved en oliebehandling. Udtrykket ved en oliebehandling er også stor, da typen af olie kan være med til at bestemme om bordet skal være lyst eller mørkt. Det er muligt tilpasse din bordplade til resten af interiøret i dit hjem med en oliebehandling. 

En sidste efterbehandling er en lud- og sæbebehandling. Denne behandling efterlader en knap så stærk overflade end de to andre efterbehandlinger. Dog er dette ofte en billigere løsning, og samtidig er en lud- og sæbebehandling med til at give din bordplade en smuk og glat overflade. Dog skal du være opmærksom på at denne form for behandling kan være høj i vedligeholdelse. 

Prisen på en slibning af bordplade vil typisk ligge på mellem 900-1500 DKK, men det er vigtigt at tage højde for de ovenstående parametre. Derfor er det en fordel at kontakte os for at høre om de tilbud, vi kan tilbyde dig. På den måde er alle også enige, og ingen går hjem med sure miner. 

Vedligeholdelse af din træbordplade 

Når det kommer til at vedlige en træbordplade, så kan du altid spørge os til råds. Vi ønsker at du skal have en attraktiv og funktionel bordplade i så lang tid som muligt. Hverdagens skammydsler med bestik og køkkenknive kan tage hårdt på bordet, og derfor er vedligeholdelse alfa omega. 

Den daglige rengøring af bordpladen er vigtig. En opvredet klud kan klare meget, men der er stadig visse ting, som du ønsker at undgå. Dette er rødbedesaft, rødvin, våde serpentiner og våde overflader som står på bordet over en længere periode. Disse ting er svære at redde følgerne fra selv, og du skal potentielt have en ny slibning af bordpladen ved slemme skader. Det er vigtigt at du bruger din sunde fornuft, og det vil tage dig langt i vedligeholdelsen af din bordplade. 

Et passioneret firma 

Vi er et passioneret firma hos Cahba.DK, hvor alle vores medarbejdere brænder for at skabe den bedste løsning for dig og dine bordplader, gulve og terrasser.  Dette har medført at vores kunder har været yderst tilfredse med vores løsninger på deres problemer. Vores trustpilot score er på fem ud af fem, og det er vi stolte af. Det betyder, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores service og måden vi driver forretning på. En af vores kunder har skrevet følgende om os:

I tvivl om Cahba.DK er de rigtige til jobbet? 

Hvis du skulle være i tvivl om Cahba.DK er den rigtige til at slibe dit gulv, terrasse eller bordplade, så lad vores arbejde tale for sig selv. Vi anser os selv som eksperter, og lader gerne vores arbejde tale for os. Vi har samlet en række af vores jobs på vores hjemmeside, som du kan se mere og læse mere om her.

Vi har hjulpet vores kunder med alt lige fra slibning af køkkenbordsplader, spisebordsplader og terrassebordsplader til afslibning gulv, terasse og trappe. Vi har stor erfaring med træbehandling og slibning, og nedenfor kan du finde vores kontaktoplysninger, hvis du er interesseret i et tilbud. 

Vi klarer slibning af bordplader på hele Sjælland

Skal du have lavet en slibning af bordplade, og bor du i hovedstadsområdet eller på resten Sjælland, kan du med fordel tale med os om din kommende bordplade behandling, så du slipper for selv at give dig i kast med slibning af bordplade. At slibe bordplade kræver faglig ekspertise. 

Vi går op i hele processen, fra vi påbegynder arbejdet, og til vi har færdigbehandlet din slibning af bordplade.

Så vil du have en passioneret og ordentlig afslibning af din bordplade, dit gulv eller måske din trappe, så kontakt os allerede i dag. Vi sliber alt i træ og kommer gerne forbi og giver dig et gratis og aldeles uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på info@cahba.dk


Cahba