Bolius
Åbent i dag: 7.30 - 20.00

Slibning af bordplade

Slibning af bordpladen er løsningen, hvis dit køkken eller andet bord er lavet af træ. Ved at afslibe det øverste lag af bordpladen, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade.

Kontakt os her!

IMG_1828-foer IMG_1840-efter

“Vi har lige fået slebet vores træbordplade af Cahba. Et super flot stykke arbejde, udført at en sød og serviceminded medarbejder. Man kan tydeligt mærke at de ved hvad de laver og ikke mindst at de brænder for det gode håndværk.”

Vil du ha’ et uforpligtende tilbud?

Indtast dine kontaktoplysninge her, så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Har du en køkkenbordplade i træ, kan det ikke undgås, at bordpladen bliver slidt med tiden af den daglige madlavning og de mange aftørringer, ligesom knive og andre køkkenredskaber sætter deres tydelige spor i bordpladen, hvis de kommer uden for spækbrættet ved et uheld. Det kan selv den bedste overfladebehandling ikke forhindre.

Det samme gælder dit spisebord eller andre borde, der er lavet af træ.

Vi har stor erfaring inden for afslibning af bordplader, og dit træværk er i gode hænder hos os. Vi lover at behandle dit træværk med den respekt, som det kræver. Vi tager altid træet og dets tilstand til overvejelse, inden vi påbegynder en opgave. Det er vigtigt, at der bliver givet den korrekte behandling af dit træet, så levetiden bliver så lang som muligt.

Forny dit bord med en slibning af bordpladen

Vi møder ofte kunder, som ønsker at genopfriske deres træværk. De ønsker ikke en udskiftning heraf, men vil gerne bibeholde det udtryk, de elsker i deres køkken, gang, have m.m.. Vi er glade for, at vi kan hjælpe vores kunder til at beholde, det de ynder og er glade for. Vi finder altid frem til en løsning, som fremhæver det slidte træværk og på ny skaber forandring og ynde i f.eks. køkkenet.

Slibning af køkkenbordplade

Vores løsning til en slidt køkkenbordplade er en afslibning heraf. Det får bordpladen til at fremstå frisk og fornyet. Dermed forlænger du levetiden og glæden ved bordpladen, og du slipper for at skulle ud og finde en ny bordplade. Samtidig får du mulighed for at give bordpladen et nyt udseende ved at få foretaget en anden form for efterbehandling. Du kan også vælge den efterbehandling, som bordpladen havde, da den var ny. Så beholder bordpladen sit eksisterende udseende, uden den slitage den havde før.

Vi klarer slibning af bordplader på hele Sjælland

Skal du have afslebet din bordplade og bor du i hovedstadsområdet eller på resten Sjælland, så kan du med fordel tale med os om opgaven.

Vi går op i hele processen fra vi påbegynder arbejdet og til vi har færdigbehandlet din slibning af bordplade.

Så vil du have en passioneret og ordentlig afslibning af din bordplade, dit gulv eller måske din trappe, så kontakt os allerede i dag. Vi sliber alt i træ og kommer gerne forbi og giver dig et gratis og aldeles uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv ringet op og hør mere

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning? Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive til os på cahba@cahba.dk


Cahba

Vi har åbent og sidder klar ved både telefon og e-mail. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har åbent nu